Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 24. desember 2014

Like etter at jeg begynte, som butikksjef, på Rimi Langhus, våren 2001, (var det vel), så var jeg innom en 'Asia-butikk', bak Oslo City, som David Hjort, (fra Rimi Bjørndal), en gang hadde anbefalt meg, (siden at de hadde så billige nuddel-esker der). Men de hadde ikke bankterminal, i den innvandrerbutikken, så jeg måtte gå i minibanken, (like ved). Og der stod jammen meg Siri Rognli Olsen, (fra Ranheim, utafor Trondheim), som jeg ikke hadde møtt, siden 1990, (da hu besøkte meg, (sammen med ei venninne), i studenthybelen min, på Abildsø). Small World

minibank

http://johncons-mirror.blogspot.no/2014/12/fler-mobilbilder_23.html

PS.

Det som hendte så.

Var at Siri Rognli Olsen og jeg.

Vi avtalte å møtes, på et utested, (som min søster Pia, en gang dro meg med på), som het Blue Monk, (ved Pilestredet, vel).

Og etter det igjen, (dette var vel høsten 2001, tror jeg).

Så dro Siri Rognli Olsen og jeg.

På en pub-til-pub-runde, (må man vel kalle det), på Grunerløkka, (som Siri Rognli Olsen bodde like ovenfor).

Og etter den byturen, så dro vi hjem til Siri Rognli Olsen, (som bodde like ved der det nå er Kiwi-butikk, i Sannergata, (like ved Akerselva)).

Og så hadde vi sex, (mener jeg å huske).

(Etter å ha sett litt på video osv., vel).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter