Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 26. januar 2015

De her to, var også, i Liverpool. Dette var mens jeg bodde, i Leather Lane, (i Liverpool sentrum), på tida etter, at jeg hadde slutta, i Arvato, (hvor jeg jobba, fram til desember 2006). Hu dama, var iført, en så og si gjennomsiktig, hvit neglisje. Og hu gikk aleine rundt, i 'utelivsområdet', ved Concert Square, (en natt til søndag, må det vel ha vært). Jeg tenkte, at jeg kunne spørre henne, om hu ville bli med, hjem til meg, (som bodde noen få minutter unna), i en taxi. Men det var også en stor politibil der, som overvåket meg, (virka det som). Så situasjonen ble litt pinlig, (må jeg si). Så jeg tenkte det, at jeg kunne vente, til politibilen hadde kjørt bort. Men den kjørte ikke bort, og en ganske liten kar, kledd i Supermann-drakt, begynte så å leie/dra rundt, på hu blondinna, (som virka enda 'hottere', enn hu på bildet nedenfor, må jeg si)

liverpool og hm 2

http://johncons-mirror.blogspot.co.uk/2015/01/fler-mobilbilder_24.html

PS.

Jeg lurer på, om dette, skal symbolisere Billing?

Altså Mar.

Altså Drammensfjorden og Sandeelva.

(Som jeg har vært inne på, på bloggen, tidligere).

Nemlig at Supermann, symboliserer Drammensfjorden, (som er stor og vannrik).

Og hu 'jentungen', symboliserer Sandeelva, (som er som en liten bekk, iforhold til Drammensfjorden, for å si det sånn).

Noe sånt?

Hvem vet.

Hm.

Twins-filmen, (fra slutten av 80-tallet), med Arnold Swartzenegger.

Kan også være noe, med Billing, mistenker jeg.

(For her var en stor kjempe, (Arnold Swartzenegger), og en liten 'gnom'.

Liksom tvillinger, da).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:

mer om twins

http://en.wikipedia.org/wiki/Twins_%281988_film%29

PS 3.

Her har jeg snudd Strømm-landet, (fra Google Maps), opp/ned, og da ser man det, at Swartzenegger blir Drammensfjorden og De Vito blir Sandebukta, (og at Strømm-landet, (altså Midgard), passer mellom dem, for å si det sånn):

sandeelva etc

PS 4.

Så jeg er liksom Drammensfjorden da, (må man vel anta).

Og min søster Pia, er liksom Sandebukta, (og Sandeelva), da.

(Noe sånt).

Og Pia sin mulattsønn Daniel.

Han er liksom den bukta, (inn mot Langesund vel), som ble så forurensa, da det kinesiske tankskipet, grunnstøtte ved Nevlunghavn, (var det vel), for noen få år siden.

(Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 5.

Her er mer om dette:

forurensa

http://no.wikipedia.org/wiki/Oljeutslippet_fra_%C2%ABFull_City%C2%BB_sommeren_2009

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter