Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 29. august 2015

Nå har jeg begynt å søke på jobber, (etter at jeg har blitt ferdig, med den norske CV-en)

Erik Ribsskog
Takk for at du registrerte deg (Erik Ribsskog)
Sebastian Næss Langaas     Sat, Aug 29, 2015 at 6:09 AM
Reply-To: sebastian@servicebroker.no
To: eribsskog@gmail.com
Service Broker Logo


Takk for at du registrerte deg
Hei, Erik . Takk for at du registrerte deg på vår hjemmeside. Hva skjer videre nå?

Registrert

Hvis du har mer informasjon til oss som kan være nyttig for oss, hadde det vært veldig flott om du kunne svart på denne e-postmeldingen.

    Dersom du er på utkikk etter ny jobb eller et oppdrag, og ikke lastet det opp i skjemaet, så send gjerne din CV.
    Dersom du er på utkikk etter en ny medarbeider, eller trenger konsulenter til et oppdrag, så forklar gjerne situasjonen.

Vi vil sørge for å ta kontakt så snart som mulig!

Du kan besøke våre oppdragssider for å se oppdrag som kan være aktuelle nå, eller våre kunnskapssider der vi prøver å dele litt tips og triks.
Del vår nettside
Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Twitter Share on Google+ Share on Email

Service Broker AS   Karl Johans gate 25    Oslo, Oslo 0159   Norge

Du har mottatt denne meldingen fordi vi har registrert at du har bedt om Generell informasjon from Service Broker AS.

Oppdater dine preferanser for å velge hva slags e-post du vil motta.

 Meld deg av alle fremtidige e-postmeldinger

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter