Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 3. september 2015

Denne Narvesen-kiosken, var det, som jeg gikk inn på, en dag, i sommerferien min, sommeren 1997. Jeg hadde nettopp lastet ned, mine første mp3-filer, (blant annet en sang, som het 'Around the world' vel, som jeg spilte for Magne Winnem, (over telefonen), husker jeg). Og jeg skulle kjøpe nytt lydkort, var det vel, til PC-en min. Og derfor, så hadde jeg gått, fra Rimi-hybelen min, på St. Hanshaugen, og ned, til Torggata. (Jeg hadde vel tenkt meg, på Komplett, i Møllergata, men jeg lurer på om jeg heller endte opp, på Clas Ohlson, i Torggata, og kjøpte lydkort). På veien, så gikk jeg innom, denne Narvesen-kiosken, (og kjøpte et internett-magasin, husker jeg. (Magne Winnem hadde internett-pocketbøker og sånt, i 1995/96)). Da jeg gikk inn i denne kiosken, så fikk jeg litt sjokk. For der, (rett fram, når jeg gikk inn døra), så satt Terje Sjølie, (fra Rimi Munkelia), i boot boys-uniform, (eller noe sånt noe), i en trapp, (så han og vennene hans, sperret passasjen, mellom Narvesen-kiosken og Glassmagasinet, vil jeg si). Terje Sjølie hang der sammen med to-tre andre kortvokste nazister, (må man vel kalle dem), hvorav en var ei nazi-berte, i slutten av tenårene, (eller noe sånt noe). Terje Sjølie, sa ikke noe til meg, (men bare glante på meg, da jeg gikk inn døra). Leif Jørgensen, (som var butikk-leder, på Rimi Munkelia), hadde sagt til meg det, (en gang, som jeg jobbet, på Rimi Munkelia, hvor jeg jobbet, fra desember 1992 til våren/sommeren 1994), at Terje Sjølie, var på 'blåbussen', (noe jeg ikke hadde hørt om før), i VIF-miljøet. Og jeg husker også det, at Terje Sjølie, ville se en treningskamp, (i fotball), mellom Norge og Brasil, (den kampen, som fikk Tore Andre Flo, til å få klengenavnet 'Flonaldo'), istedet for å være med på assisterende butikksjef-båttur, våren 1997, (var det vel). Så jeg så på Terje Sjølie, som litt rar, fra før av, men visste vel ikke det, at han var nazist, men husker han som det, etter denne 'Narvesen-episoden'

IMG_20150902_141133

PS.

Her er mer om dette:



PS 2.

Og da jeg spilte denne sangen, (på telefonen), for Magne Winnem.

(For å demonstrere, den da nye mp3-teknologien, for han).

Så sa Winnem det, at den sangen, hadde litt dårlig kvalitet, på begynnelsen.

Men den sangen, er jo sånn, på YouTube og.

Så det er bare sangen som er sånn liksom, (av en eller annen grunn).

Så det ble litt dumt, da.

(For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Grunnen til at jeg lastet ned, den Daft Punk-sangen, i 1997.

Det var ikke fordi, at jeg var fan, av Daft Punk.

(For de hadde jeg aldri hørt om før, må jeg innrømme).

Men jeg syntes det, at den nye mp3-teknologien.

(Som folk chattet om, på irc, osv.).

Virket spennende, (eller fascinerende), da.

For jeg var interessert, i både data og musikk.

Og at det gikk an, å komprimere musikkfiler såpass mye, at man kunne laste de ned, (uten å bruke alt for lang tid), over en vanlig telefon-linje.

Og at musikken da fortsatt hadde CD-kvalitet, (mer eller mindre).

Det syntes jeg, at hørtes veldig kult ut da, (må jeg si), i 1997, (da modemene, var veldig trege, sammenlignet med dagens standarder, når det gjelder internett-linjer, osv.).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter