Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 20. september 2015

Jeg lurer på om det var i Iduns gate, at Christell bodde, da hu bodde, på Grunerløkka, (eller i Oslo 1, som det het, i gamle dager), fram til sommeren 1993, (var det vel)

iduns gate

http://kart.gulesider.no/?q=iduns%20gate%2C%20oslo

PS.

Jeg husker det, at da jeg hjalp min søster Pia, med å flytte, fra Christies gate, sommeren 1993.

Så var det sånn, at storebroren, til Pia sin 'Christies gate flat-mate' Monica Lyngstad, kjørte Pia sine ting, til Iduns gate, (hvor Christell bodde, og nesten falt ut av vinduet, da vi dukka opp der, husker jeg).

(Som jeg vel har skrevet om, i Min Bok 4).

Og Pia dro meg med, ned til Christell, (i Iduns gate), en god del, sommeren 1993, (husker jeg).

(Etter at Pia, hadde flytta inn, hos meg, på Ungbo, i Skansen Terrasse 23, på Ellingsrudåsen).

Og det var sånn, at Pia ville, at hu og jeg, skulle ta over Christell sin leilighet, i Iduns gate, (sommeren/høsten 1993), husker jeg.

Så Pia og jeg, var på visning der da, (husker jeg).

Men vi hadde ikke penger, til depositumet.

Og det har jeg tenkt mer på, seinere.

At Pia hadde kanskje forestilt seg det, at Christell ville si, (til husverten), at han ikke trengte, å sende tilbake, Christell sitt depositum.

(Noe sånt.

Altså, at Christell lot Pia og meg, få låne, sitt depositum, da).

For Pia pleide å si, at Christell hadde ganske mange tusen, i banken, (mener jeg, å huske), på den her tida.

Men Christell sa ikke noe sånt, da Pia og jeg var der, på visning, (husker jeg).

Og det endte med, at noen andre, (som var der, samtidig med Pia, meg og husverten), fikk ta over, den nevnte leiligheten.

(For jeg mener å huske det, at Christell sa til en ung mann, (som jeg ikke kjente), at han og hans kamerater, kunne få ta over fasttelefon-abonnementet, til Christell, (og dem, for hu bodde vel muligens der, sammen med hu Hege, som seinere fikk etternavnet Snoghøj, da hu gifta seg, med Christell sin eldre halvbror Jan Snoghøj, (i Hallingdal), sommeren år 2000).

Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Han som tok over leiligheten, til Christell og dem, i Iduns gate.

(Sommeren 1993).

Det tenker jeg nå.

At kan muligens ha vært, lillebroren til Hege, (som ble gift, med Christell sin storebror Jan Snoghøj, i år 2000).

For jeg husker det, at han lillebroren, holdt tale, i Hege og Jan sitt bryllup, (i Hallingdal), sommeren år 2000.

Og han som holdt den talen, (som handla en del om Christell vel, men han snakka ikke så høyt), ligna vel litt, på han som tok over leiligheten, til Christell, (i Iduns gate), syv år tidligere, (tenker jeg nå).

(Noe sånt).

Hm.

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 3.

Så jeg lurer på, om han som tok over, etter Christell, (i Iduns gate), muligens kan ha vært, Morten Lund:

morten lund hm

http://johncons-mirror.blogspot.no/2010/10/jeg-sendte-en-facebook-melding-til-en.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter