Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 27. september 2015

Og enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Motbakkeløpet Trondheims BRATTESTE
Erik Ribsskog     Sun, Sep 27, 2015 at 12:17 PM
To: juridisk
Cc: post@skiklubben.no
Hei,

dette er trakassering som følge av ID-tyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om ID-tyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ----------
From: Trondhjem Skiklub
Date: 2015-08-31 11:51 GMT+02:00
Subject: Motbakkeløpet Trondheims BRATTESTE
To: eribsskog@gmail.com


For mer informasjon se skiklubben.no
Åpne nyhetsbrevet i nettleseren.

Motbakkeløpet Trondheims BRATTESTE
- utfordringen alle kan klare

Lørdag 19. september kl. 13.00 arrangerer Trondhjems Skiklub motbakkeløpet Trondheims Bratteste. Løypa går i flotte omgivelser i hjertet av Bymarka, med start ved Nedre Fjellseter og målgang ved Gråkallen panorama. Den er ca. 2000 meter lang og 220 høydemeter.

For mer informasjon: trondheims-bratteste.no
Lik Trondheims Bratteste arrangement på facebook


Trim- og familieklasse
Trimklasse uten tidtaking. Uttrekkspremier. Goodiebag til alle deltakere i løpet.
Konkurranseklasser
Velg blant tre puljer ut i fra estimert tid. Spurtpris for alle puljene, BRATTESTE pris for raskeste dame og herre fra Blomstertjønna og til mål.

3-mannslag
Nytt av året er klasse for 3-mannslag. Utfordre venner, kolleger eller familie og still lag! Sosiale premier til beste lag og uttrekk.


Løplabbet gir 20% rabatt på alle Inov-8 terrengsko, mot framvisning av påmeldingsmail. Løplabbet med stand på arena Skistua på løpsdagen. Her får du ekspertråd og gode tilbud.

Se katalog her






Løypetrase:
Løypeprofilen ser du: HER
Du kan se film av løypa her: Film
Meld deg på her: PÅMELDING

Treningsgrupper

Kom i form til Trondheims Bratteste og bli med i en av Skiklubbens treningsgrupper. Det er fortsatt ledige plasser. Se informasjon og påmelding her

Treningsløp for alle

Vi inviterer alle, som har lyst til å prøve seg på Trondheims Bratteste, til å bli med på treningsløp mandag 7.sept. kl.19, med oppmøte på Skistua.

© 2015 Trondhjems Skiklub

Du mottar dette nyhetsbrevet som medlem i Skiklubben.

Meld av nyhetsbrev    Endre e-postadresse 

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter