Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 14. oktober 2015

Og enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Bestillingsbekreftelse - ezogreen.no
Erik Ribsskog     Wed, Oct 14, 2015 at 4:07 AM
To: juridisk
Cc: post@bio365.no
Hei,

dette er trakassering som følge av ID-tyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om ID-tyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ----------
From: Biovita AS
Date: 2015-10-13 13:40 GMT+02:00
Subject: Bestillingsbekreftelse - ezogreen.no
To: eribsskog@gmail.com


Takk for din bestilling!
Ditt ordrenummer: 983103
Ordredato: Oct 13, 15
Leveringsadresse:
Erik Løvenbalk Ribsskog
Slependveien 80
99422856
Detaljer
Antall     Pris
    1 pakke EZOgreen™
24 stk. Superkonsentrert Vaskepulver     0.00,-
Porto & Ekspedisjon
Totalt     0.00,-
0.00,-

Kjøpsbetingelser for EZOgreen:

Du vil motta din første forsendelse ca. 5-10 dager etter at vi har mottatt din bestilling. Du får en GRATIS PRØVEPAKKE med hele 24 EZOgreen tøyvask, som sendes direkte til din postkasse. Vi spanderer også på porto, så du får prøvepakken HELT GRATIS! Det er ingen forpliktelser til videre kjøp, men dette tilbudet innebærer at du blir abonnent. Du må si ifra til oss innen 2 uker etter at du har mottatt din prøvepakke, dersom du ikke vil inngå abonnementet.

Som abonnent får du 4 pakker av EZOgreen tøyvask, som sendes hver 2, 4 eller 6 måned, basert på hvor mange tøyvask du gjør i snitt per uke. Prisen per pakke med EZOgreen 24 tøyvask er kun kr. 99,50. D.v.s at hver 8 kg tøyvask koster KUN kr 4,14. Dette er inntil 20% billigere en normalprisen for andre kjente vaskepulver på markedet for en 8 kg tøyvask. Totalpris per forsendelse er kun kr. 398,- Vi spanderer porto, pakking og ekspedisjon!
   
Kundesupport:
Send alle henvendelser til: post@bio365.no
Du kan også ringe kundeservice på: 815 35 079
Opplever du at du går tom for EZOgreen og vil endre intervall på leveringen, kontakt kundeservice. Du kan også pause levering, eller avslutte abonnementet enkelt.
Mer om EZOgreen:
Du kan lese nyttige artikler om klesvask i EZO-bloggen, og lik oss gjerne på Facebook!


Vi har en rekke andre produkter som kan være av interesse for deg.
Vi tilbyr gratis prøvepakke på de fleste produktene våre!
Se mer på Bio365.no

Ha en fin dag!
Copyright © Biovita AS 2015. All Rights Reserved.


        angreskjema.pdf
59K

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter