Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 7. november 2015

I dag, (fredag), så var jeg, på Nasjonalbiblioteket. Jeg så egentlig etter noe annet, (et 'fem på gaten-intervju', med mora mi, i en Larviks-avis, blant annet), men fant istedet ut, at den butikken, som jeg gikk og handla i, (for mora mi), da vi bodde, i Mellomhagen, (hvor vi vel bodde, fra 1975 til 1978), på Østre Halsen, het 'Osvald's Senter'. Noe sånt

skreppestad butikk 70-tallet paint

PS.

Det var her jeg handla, den gangen, som det gikk hull, på bæreposen, (som spjæret helt), på veien hjem.

Og ei kone, som gikk forbi, (mens jeg stod der, (nederst i Mellomhagen, ved krysset Mellomhagen/Tjøllingveien), med masse matvarer, på bakken), sa det, at hu skulle hente, en tom bærepose til meg.

Men det gjorde hu ikke.

Så jeg måtte stå der, (med masse matvarer, på bakken), til mora mi dukka opp der, etter en halvtime, (eller noe sånt), siden at hu skjønte det, (sa hu), at det måtte ha skjedd meg noe.

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

I et av nabo-byggene, til denne butikken, (Osvald's Senter), så fantes det en kiosk.

Hvor det jobba, en 'gammal gubbe', (som muligens gikk i lagerfrakk, (eller noe i den duren), hvis jeg husker riktig).

Og der, så solgte de ting, som såpebobler osv., (husker jeg).

(Dette var en gammeldags kiosk, med en disk, (som 'kiosk-gubben' stod bak), osv.).

Og der, så kjøpte jeg gaver, til mine Follo-søskenbarn og Berger-søskenbarn, (husker jeg).

(Follo-søskenbarna, det var min fars yngste bror Runar sine unger.

Og det var Ove og Heidi, (for det meste).

For Susanne var så ung, på den tida.

Så hu kunne vel ikke snakke enda, tror jeg.

(Noe sånt).

Og Øystein, (og Benedicte), de var ikke født ennå.

Og Berger-søskenbarna, det var Lene og Tommy, som var ungene, til min fars eldste bror, nemlig Håkon).

Og dette var kanskje i tida før jula 1977, eller noe sånt.

Og da kjøpte jeg julegaver, som marsipangriser og såpebobler, til mine Berger og Follo-søskenbarn, (som jeg vel hadde blitt litt ekstra knytta til, siden at bestemor Ågot, liksom hadde introdusert meg, for dem, (på nytt, må man vel si), på et av mine feriebesøk, hos min fars slekt, da).

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 3.

Mens jeg bodde, i Keith Court, (hvor jeg bodde, fra 2012 til 2014), i Liverpool, så prøvde jeg, å få hjelp, av en Halsen-gruppe, på Facebook, til å finne ut, hva denne butikken, (K-butikk/Osvald's Senter), het, men det var liksom 'umulius':

umulig å finne ut

http://johncons-mirror.blogspot.no/2013/06/og-enda-mer-fra-facebook.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter