Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 3. november 2015

Mer fra Norge

Nå sitter jeg, på biblioteket, i Sandvika.

På Nav, så spurte de meg, om jeg hadde oppfulgt vilkårene.

(Noe sånt).

Det har jeg selvfølgelig.

(Det var jo uhøflig å spørre, mener jeg).

Og så måtte jeg erklære muntlig, (på høytidelig vis, må man vel si), at jeg hadde oppfulgt vilkårene.

Og så fikk jeg vite det, (av en Martin i skranken), at ei Erika Fizter, hadde stoppa november-utbetalingen min, fordi at jeg liksom ikke hadde oppfulgt vilkårene.

(Noe sånt).

Så dette er bare noe tull og tøys, igjen.

Så jeg måtte fylle ut en søknad, om nødhjelp, (siden at jeg har lite mat, i huset).

Og jeg har også bedt om å få pensjonsbeholdningen min, (som er nesten en million), for å etablere meg på nytt, i England, (men har ikke fått svar, fra Nav, om dette).

Så her blir jeg bare tullet med.

Og Ola Nordmann sitter og leser, på bloggen min.

Og der stopper det visst, for Ola Nordmann.

Det stokker seg visst fælt.

(Noe sånt).

Med hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter