Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 20. desember 2015

Det her er min 'svoger' Iver, som min stesøster Christell, var sammen med, på slutten av 80-tallet. Noe sånt

iver svoger

https://www.facebook.com/244441625706471/photos/pcb.560854500731847/560854364065194/?type=3&theater

PS.

Jeg lurer på, om det her, var hu jenta, som Christell, dreiv og tok klærna av, på en lekeplass, i Havnehagen, like etter at min lillesøster Pia, flytta til Bergeråsen, (fra vår mor i Larvik), våren 1982, (cirka tre år før dette bildet ble tatt vel):

christell tok av klærna på

https://www.facebook.com/244441625706471/photos/pcb.560849034065727/560848607399103/?type=3&theater

PS 2.

Da jeg fant Christell, mens hu dreiv og tulla, med hu unge korpsjenta.

Det var, en gang, mens jeg egentlig, var på utkikk, etter en kar, (som gikk i klassen under meg vel), som het, Leif Arne.

Og det var en gutt, som min lillesøster Pia, (som da nettopp hadde flytta, til Bergeråsen), hadde sagt, at hu syntes var, så grom/kjekk, da.

(Noe sånt).

Så Pia var forelska, i Leif Arne da, (må man vel si).

Så Leif Arne, var en slags svoger av meg da, (må jeg vel si).

(Noe sånt).

Og så gikk jeg opp, til rundt der, som Leif Arne bodde.

Men jeg så ikke noe til Leif Arne.

Men jeg ville ikke snu, akkurat utafor huset, til Leif Arne og dem, liksom.

Så jeg gikk litt videre, da.

Og da så jeg det, at Christell, dreiv og tulla, med ei ung blondinna, på en lekeplass, i Havnehagen, (nesten helt i begynnelsen av Havnehagen, noen titalls meter fra krysset Havnehagen/Olleveien).

Og så gikk jeg bort til Christell, da.

(For jeg hadde jo ikke noe annet å finne på.

Siden at jeg ikke fant han Leif Arne).

Og da så jeg det, at Christell dreiv, og fikk ei ung frøken, (som jeg ikke hadde sett før, (tror jeg), og som var to-tre år yngre enn Christell kanskje), til å ta av seg buksa, og bare stå der, i trusa, (i et hjørne liksom, av lekeplassen), da.

(Noe sånt).

Uten at jeg skjønte grunnen til, at Christell, dreiv med det her, (må jeg innrømme).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Hvis ikke, hu på bildet ovenfor, er Anne Uglum, (som gikk i klassen til Christell), da.

(Eller Aina Svendsen).

Men Anne Uglum hadde vel ikke så lyst hår, tror jeg.

Og Aina Svendsen, spilte ikke i korps, vel.

Hm.

Hvem vet.

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter