Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 23. desember 2015

Mer fra Facebook

mette holter facebook melding

PS.

Her er mer om dette:

  • Samtale startet i dag
  • Erik Ribsskog
    08:15
    Erik Ribsskog

    Heisann Mette,
    har du kommet deg på Facebook?
    Hvordan går det?
    Hva het hu Ragnhild, (fra Stovner), som jeg kjøpte Campari til, en gang, studieåret 1990/91, da jeg leide et rom, av deg og Arne, på Furuset.
    (Hu hadde sagt noe om en finsk fyr, på telefonen, til deg, sa du?).
    Jeg tenkte på noe Svein Martinsen sa, det året jeg leide av dere, og sendte en melding til hans datter Siw Angelica, så derfor jeg tenkte på, å sjekke, om du var på Facebook.
    Kondolerer når det gjelder min tidligere stefar Arne Thormod Thomassen.
    Jeg husker det, at han satt i rullestol, på den tida, som min mor døde, i 1999, (for Axel dro med Pia og meg til dere på Furuset, etter min mors begravelse), men jeg skjønte aldri, hva som feilet han.
    Men har funnet, hos Nasjonalbiblioteket, at han var forlovet, med ei fra Hedmark, i sin tid.
    (Jeg kan finne annonsen fra Aftenposten, hvis du ikke kjenner til det).
    Husker også, at du ikke likte paragrafryttere, osv.
    Og jeg fikk bare 3000, i arv, etter bestemor Ingeborg, (min mors mor), og det var alt for lite, mistenker jeg, og jeg får heller ikke lov av Drammen tingrett, til å selge eiendom, som jeg fikk, siden min far frasa seg arv, etter sine onkler, på Hurumlandet, for jeg vil heller bruke pengene på noe annet, og ønsker ikke å eie, sammen med min fars brødre, for det blir litt 'svett', synes jeg, og jeg har ting å bruke de pengene på, for å si det sånn.
    Husker du fortalte at du og ei amerikansk-norsk Vicky/Victoria, (ei kjempesvær brunette), hadde gått i hotpants, hos Ancona-mafia-familien, i USA, i gamle dager.
    Var det sånn forstå at dere var i mafiaen eller?
    Har overhørt, på Rimi Bjørndal, i 2003, at jeg er forfulgt, av mafian, så prøver å få mine rettigheter, fra politiet, men de bare tuller, må jeg si.
    Så det er mye rar, jeg har også blogg, men er også på Facebook.
    Har bodd ti år i England, etter det her 'mafian-greiene', blant annet.
    På forhånd takk for eventuelt svar!
    Mvh.
    Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter