Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 21. desember 2015

Og enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Pressemelding
Erik Ribsskog     Mon, Dec 21, 2015 at 8:38 AM
To: Trekkspillforbundet
Cc: juridisk
Hei,

den er grei.

Hvis dere finner ut, hvem disse 'røverne' er, som bruker min identitet, osv.

Så kan dere bare sende om det, til Datatilsynet.

For om denne 'berme-personen', (som driver med disse ulumskhetene), heter Bjarte Bjartesen eller Børre Børresen.

Det er et fett, for meg, liksom.

Så bare send om dette, til Datatilsynet, fremover.

For jeg får så mye søppel-eposter, så det har jeg hatt nok av, må jeg si.

Så jeg ønsker ikke mer, av noe sånn dritt, (må jeg kalle det), må jeg si.

Erik Ribsskog


2015-11-16 8:27 GMT+01:00 Trekkspillforbundet :

    Beklager. Jeg fjerner navnet ditt fra vårt register omgående. Jeg har mottatt en innmelding på ditt navn i Trekkspillforbundet og har ikke vært oppmerksom på at denne ikke var reell.

    

    Du er herved strøket fra våre lister.

    

    Hilsen Lise Bendixen

    

    

    Norske Trekkspilleres Landsforbund

    Postboks 4739 Sofienberg

    0506 Oslo

    Tlf. 22 00 56 35

    post@trekkspillforbundet.no

    www.trekkspillforbundet.no

    

    

    

    Fra: Erik Ribsskog [mailto:eribsskog@gmail.com]
    Sendt: 14. november 2015 10:25
    Til: juridisk
    Kopi: post@trekkspillforbundet.no
    Emne: Klage/Fwd: Pressemelding

    

    Hei,

    dette er trakassering som følge av ID-tyveri, (virker det som).
        
    (Jeg har ikke kontaktet disse).
        
    Vennligst rydd opp!
        
    Med hilsen
        
    Erik Ribsskog
        
    PS.
        
    Jeg sender fortsatt om ID-tyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes jeg).

    ---------- Forwarded message ----------
    From: Trekkspillforbundet
    Date: 2015-10-22 13:10 GMT+02:00
    Subject: Pressemelding
    To: Trekkspillforbundet

    

    AKTIVITETER PÅ NORGES MUSIKKHØGSKOLE I HØST

    

    Trekkspill!

    Tid: Torsdag 29. oktober kl 18.00

    Sted: Levinsalen, Norges musikkhøgskole, Slemdalsveien 11, Oslo

    Norges musikkhøgskoles egne akkordeon- og trekkspill-studenter blir å høre som solister og i samspill med andre instrumenter. Her blir det alt fra norsk folkemusikk til Balkanmusikk; fra samtidsmusikk av Bibalo og Holmboe til klassiske transkripsjoner av Scarlatti og Bach. Det er for tiden 9 studenter ved musikkhøgskolen som har trekkspill/akkordeon som hovedinstrument, de fleste av disse vil spille på konserten. Fri entré.

    http://nmh.no/arrangementer/trekkspill-

    

    Konsert med Veli Kujala

    Tid: Fredag 27. november kl 19.30

    Sted: Majorstuen kirke, Oslo

    Finske Veli Kujala blir å høre i et variert og spennende program i Majorstuen kirke i Oslo denne kvelden. Musikk av bl.a. Kujala, Haapamäki og improvisasjoner over jazz og franske chansons! Konserten arrangeres av Norges Musikkhøgskole og Majorstuen kirke, inngang er gratis!

    http://nmh.no/arrangementer/veli-kujala-til-oslo

    

    Seminar med Veli Kujala

    Tid: Lørdag 28. november kl 11.00-17.00

    Sted: Norges musikkhøgskole, Slemdalsveien 11, Oslo

    Mesterklasse med Kujala på Norges musikkhøgskole fra kl. 11-17, da er det fritt fram for alle interesserte å komme å høre på når han underviser Musikkhøgskolens egne studenter.

    http://nmh.no/arrangementer/mesterklasse-med-veli-kujala

    

    

    Veli Kujala (f.1976) er utdannet akkordeonist fra Sibelius-akademiet i Helsinki, hvor han fullførte sin PHD i 2010. Han er prisvinner i internasjonale konkurranser både som akkordeonist og komponist. Helt fra starten av karrieren har han vært veldig aktiv innenfor jazz og improvisert musikk, og åpen for det meste av populærmusikk; fra prog-rock til tango, etnisk musikk til franske chansons. Bl.a. har han spilt med finske band som Pipoka, Gourmet sextet og Kalle Kalima K-18. De siste årene har han gjort seg bemerket som en fremragende utøver av samtidsmusikk, og samarbeidet med en rekke anerkjente komponister og utøvere.

    Kujala har opptrådt som solist med flere symfoniorkestre og kammerorkestre og samarbeidet med dirigenter som Stefan Ashbury, Susanna Mälki, John Storgårds og Ari Rasilainen. Han har også fremført nye konserter av Sampo Haapamäki, Joachim Schneider og Jukka Tiensuu med sitt kvarttone-akkordeon, et nytt instrument han har utviklet sammen med komponisten Haapamäki. Han vil ha med seg dette instrumentet og presentere det i en avdeling på konserten i Majorstuen kirke.

    Veli Kujala har spilt på etablerte festivaler og scener i hele Europa, og har også turnert i USA. Siden 2005 har han undervist i akkordeon og improvisasjon ved Sibelius-akademiet i Helsinki.

    http://www.velikujala.com

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter