Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 25. mai 2015

Pinse

I pinsen har jeg 'oppdaget' en ny park, her i København.

Frederiksberg Have, heter den.

Fra den parken kan man se elefantene i Zoo.

Det er også en fiskehegre-koloni der.

Og i dag så jeg fire fugler som så ut nesten som 'albino påfugler', og som jeg lurer på om er fasaner.

Ved å gå litt rundt der, så kan man også se noen fugler, som jeg lurer på om er flamingoer og storker, (i Zoo), samt en kamel, (eller om det er en dromedar).

Det er også noe som ser ut som gravhauger der, som danskene kaller 'ønskehøjer'.

Nå blogger jeg fra en McDonalds, (med gratis WiFi og strøm), forresten.

Det jobber en ung nordmann som heter Mikael her.

Jeg har lurt på om jeg skal spørre han, om han har noen tips, angående hvordan man får seg jobb, på McDonalds.

Jeg har nemlig en stesøster, (Christell), som prøvde å få seg jobb på McDonalds, (i Drammen, på slutten av 80-tallet), men som ikke klarte det.

Det at hu ikke fikk jobb, skyldte hu visst på meg, fikk jeg inntrykk av.

Så Christell ville kanskje ha blitt litt mindre forvirret, av å prate litt, (om McDonalds), med han Mikael.

Hva vet jeg.

Hm.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter