Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Sunday, 2 August 2015

På Burger King

Nå sitter jeg på Burger King i Karl Johan og tester en ny Huawei smarttelefon, som jeg kjøpte for 599, (ulåst), på Elkjøp i går.

Jeg har også kjøpt Telenor kontantkort, og hvis jeg husker riktig, (fra før jeg ble tvangsinnlagt, i mars), så koster det kun ti kroner dagen å nettsurfe med Telenor kontant.

En 'smartfon' er egentlig en liten PC, (får jeg trøste meg med, siden at PC-en min er stjålet, og jeg ikke har penger til å kjøpe meg ny), så det blir spennende å se hvor mye 'PC—greier', som jeg kan klare å få gjort, med denne mobilen.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive