Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Wednesday, 2 September 2015

Enda mer fra Facebook

mer om holmsbu

https://www.facebook.com/groups/503143546380362/permalink/1123152231046154/

PS.

Her er vedlegget:

strand eier

Mer fra Facebook

blokkfløyte

https://www.facebook.com/groups/202539529900643/

PS.

Her er mer om dette:

Fler mobilbilder

Jeg har vokst opp, i kommuner, som Hedrum, Tjølling og Brunlanes. (Og vår slektsbedrift het Strømm Trevare). Nå finnes ikke disse kommunene lenger, nå er alt Larvik, (og Svelvik). Dette er bare administrative storkommuner, egentlig. Men dette glemmer folk, etter noen år, (synes jeg, at det virker som). Og så tror de, at det alltid har hett Larvik, (og Svelvik). Så de som er fra steder, som mister kommunenavnet, kan få problemer, (og manglende støtte, hvis de blir tulla med), kan det virke som. For da sier bare folk: 'Det er Larvik/Svelvik her nå'. (Noe sånt)

tjølling hedrum strømm

http://www.dagbladet.no/2015/09/02/nyheter/politikk/senterpartiet/hoyre/jan_tore_sanner/40915401/

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive