Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 25. januar 2016

Datatilsynet har mistet gangsynet, (virker det som). De skal beskytte borgerne, mot sammenkobling/'kryssing', av (data)registre osv., (har jeg lært om, på økonomilinja, på handel og kontor, på Sande videregående, på 80-tallet). Men de plasserer seg istedet, mellom borgerne og ungene deres, (må man vel si). Da er de helt på jordet, (synes jeg, at det virker som)

datatilsynet har mistet gangsynet

http://www.vg.no/forbruker/helse/foreldre-og-barn/dette-yttertoeyet-maaler-om-barnet-ditt-er-aktivt-nok/a/23600857/

PS.

Jeg husker forresten, fra et butikksjef-møte, på Rimi/ICA sitt hovedkontor, på Sinsen, (mens jeg jobbet, som butikksjef, noe jeg jobbet som, fra 1998 til 2002).

At Rimi-regionsjef Jon Bekkevoll, klaget, over at Rimi, ikke fikk lov til, av Datatilsynet, (må det vel ha vært).

Å krysse, to registre.

Nemlig registeret, over de som var Domino-medlemmer.

Og registeret, over hva folk kjøpte.

For Jon Bekkevoll, hadde lyst til, å sende en gratis prøve-bleiepakke, (eller noe i den duren), i posten, til de Domino-medlemmene, som Rimi skjønte, at nettopp, hadde fått en unge, (siden at de hadde begynt, å kjøpe babymat, eller noe i den duren), da.

Men Rimi fikk ikke lov til, (av Datatilsynet), å søke, i salgsregisteret sitt, angående hvilke varer, som de forskjellige Domino-medlemmene kjøpte.

(Noe sånt).

Så Rimi fikk ikke lov til, (av Datatilsynet), å koble sammen, salgs-registeret/databasen og Domino-medlem-registeret/databasen sin, da.

For det hadde da, blitt ulovlig overvåking, (eller noe i den duren), sånn som jeg forstod det.

(Noe sånt).

Og det er sånne ting, som er jobben, til Datatilsynet.

(Noe jeg også lærte om, på 80-tallet, da jeg gikk på økonomilinja, på handel og kontor, på Sande videregående.

Og de to lærerne, (som begge var flinke vel), som forklarte om dette.

Det var EDB-lærer Tor Lærum.

Og Rettslære-lærerinne Helle Brynhildsen Jahre, vel.

Hvis jeg husker riktig).

Men det virker ikke som, at Datatilsynet, er helt hjemme, (for tida), må jeg si.

(Som jeg også har kommentert om, i en bloggpost, i går, var det vel).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:

tull fra datatilsynet

http://johncons-mirror.blogspot.no/2016/01/dette-virker-som-noe-storebror-ser-deg.html
PS 3.

Tor Lærum, har visst også jobbet, som inspektør, ved Sande videregående, (og han ville nok klart, å styrt Datatilsynet, en god del bedre, enn de som 'tuller' der nå, hvis jeg skulle tippe):

tor lærum inspektør

http://www.dt.no/naringsliv/skolebusser-gar-ikke/s/2-2.1748-1.2545384

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter