Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 17. januar 2016

Hit var det, at bestemor Ågot, dro meg med, en gang, på midten/slutten av 70-tallet, (mens jeg egentlig bodde, hos min mor, i Larvik, men var på helge/ferie-besøk, i Svelvik). Dette var en gang, som bestemor Ågot, dro meg med bussen, (eller 'rutebilen', som bestemor Ågot sa), til Drammen, (som jeg vel har skrevet om, i Min Bok)

bestemor ågot

PS.

Det var også sånn, at min mor, (Karen Ribsskog), en gang, på midten av 80-tallet, flytta til et eller annet sted, i Sande.

Et sted jeg aldri dro til.

(For jeg syntes det, at min mor, flytta litt vel nærme, 'oss' i Svelvik.

For hun hadde jo flyttet, til Larvik, på begynnelsen/midten av 70-tallet.

Da hun skilte seg, fra min far.

Så det virka rart, for meg, at hun plutselig skulle flytte, til nabokommunen, (til Svelvik), da.

Og mens jeg bodde, i Leather Lane, (hvor jeg bodde, fra 2006 til 2011), i Liverpool, så kontaktet jeg LABO, (et boligbyggerlag, som min mor var medeier i, i Larvik, på første halvdel, av 80-tallet).

Og LABO skrev til meg, at min mor flyttet, til _Holmestrand_.

(Noe sånt).

Men det var _Sande_, som ble sagt, (av min far vel), på Roksvold, (hvor min farmor Ågot bodde), at min mor, hadde flyttet til).

Men selv om jeg aldri dro, og besøkte min mor, i Sande/Holmestrand.

Så gikk jeg med på, å møte henne, på Kafe Globus, (hvor bestemor Ågot hadde dratt meg med, på 70-tallet), i Drammen, en gang, på den samme tida.

Og da, så var min mor, i lag, med en pakistaner, (i 30/40-årene vel), inne på et røykerom, (eller noe i den duren), på Kafe Globus, (viste det seg).

Og i det samme rommet, så var det også, mange andre pakistanere.

(Dette kan kanskje ha vært taxi-sjåfører, eller noe sånt).

Så jeg fikk litt sjokk da, (må jeg si).

For jeg visste vel ikke det, at min mor, hadde fått seg, en pakistansk venn.

(Og det var heller ikke bare en venn, men et helt cricket-lag, liksom.

For å si det sånn).

Så jeg forsvant rimelig raskt ut, av den kafeen da, (for å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter