Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 23. januar 2016

Noen sammenligner en blogger, med en stor bedrift. Det er ikke Facebook-profilen, som er begrensningen her. Men et menneske, kan ikke forventes, å behandle, like mange kommentarer, som en stor bedrift. En bedrift, (som ikke er et enkelmannsforetak), har mulighet, til å ha folk på vakt, natt og dag, for eksempel, (mens en person, trenger søvn). Så å sette en person, opp mot en bedrift, (når det gjelder arbeidskapasitet), det er et maktovergrep, mot den personen, vil jeg si

mennesker er mennesker

http://www.dagbladet.no/2016/01/23/kultur/meninger/ideer/helgekommentaren/ida_jackson/42863262/

PS.

Det er også sånn, at hvor kom blogg og kommentarfelt fra, liksom?

Først så dukket nettsteder opp.

Og en blogg, (eller de ihvertfall de første bloggene), er egentlig bare, en nettside.

Og det er ingen automatikk i, at det finnes kommentarfelt, på nettsteder, (eller nettsider, som et nettsted, består av).

Så derfor, så er det vel heller ingen selvfølge, at det skal finnes kommentarfelt, på blogger, (må man vel si).

Folk har selvfølgelig yttringsfrihet.

Men å legge ansvaret, for andre folks yttringsfrihet, over på en blogger, (det vil si, en vanlig borger), blir feil.

Det at folk, får benyttet, sin yttringsfrihet, er samfunnet, (og til syvende og sist statsministeren), sitt ansvar, (må man vel si).

Så her må personen, (som ønsker å yttre seg), få hjelp, av støttekontakt, (for eksempel), hvis han/hun, for eksempel ikke klarer, å starte, sin egen blogg.

(Noe sånt).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter