Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 13. februar 2016

Da jeg bodde, i Mandeville Street, (hvor jeg bodde, fra høsten 2005 til sommeren 2006), i Liverpool, så sa en gang, en av mine 'house-mates', (Melissa M'Betsa), at hu kjente, han her

melissa kjente

http://talksport.com/football/ex-premier-league-star-marcus-bent-escapes-jail-sentence-160212184881

PS.

Melissa sa også, at hu kjente Tim Cahill og Joseph Yobo.

Og hu ble etterhvert sammen, med Joseph Yobo, (sa hu), og hu fikk en bil av han, (sa hu).

(Men aller først, så sa hu vel, at hu var sammen, med Tim Cahill.

Mener jeg å huske, ihvertfall).

Melissa bodde, i rommet under mitt, og jeg hørte, ihvertfall en gang, at hu og Joseph Yobo, (hvis det var han), lå og prata sammen.

(Noe sånt).

Og en gang, som jeg skulle på jobb, på Arvato.

Så ville Melissa, at jeg og en annen 'house-mate', (nemlig Janine England), skulle gå sammen med henne, og en afrikaner, i treningsdrakt, (til bussholdeplassen).

Og det lurer jeg litt på, om kan ha vært Marcus Bent eller Joseph Yobo.

(For jeg var litt trøtt, den dagen da, må man vel si.

Så jeg tørr ikke å si det, helt sikkert.

Men Melissa prata ihvertfall om, på den her tida, at hu var sammen, med Joseph Yobo, da.

Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Det var også sånn, at Melissa hadde fester, (i huset hvor vi bodde).

Og jeg mener, at jeg overhørte, at hu Melissa og en annen 'house-mate', (nemlig Steven fra Australia), prata om, at Steven Gerrard, var der.

(Noe sånt).

Og jeg hørte, (fra rommet mitt), at Steven fra Australia hilste, på Steven Gerrard, (hvis det var han).

Og sa, at: 'I'm also Steven'.

(Noe sånt).

Men jeg ville liksom ikke, skylde hu Melissa, for mye, da.

Så jeg holdt meg bare, inne på rommet mitt, og surfa på nettet, og leste bøker osv., (under disse festene, som jeg har tenkt til, å skrive mer om, i Min Bok 10).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter