Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 12. februar 2016

Her skriver VG, at: 'Det ikke er fritt frem for aktører å utnytte den goodwill som ligger i etablerte varemerker'. Men jeg mener, at det er akkurat det som har skjedd, i 'Potetgull-saken'. Nemlig at Kims/Orkla, får lov til, å utnytte den goodwill, som ligger i det etablerte varemerket: 'Potetgull'. Så man kan lure på, hva som har skjedd, i den saken, (mener jeg). Dette setter Maarud/Kims-saken, i et underlig lys, mener jeg. Men men

akkurat det som har skjedd maarud kims

http://www.vg.no/forbruker/mat/synnoeve-finden-maa-sladde-denne-osten/a/23615688/

PS.

Her er mer om dette:

nrk super potetgull

http://nrksuper.no/super/supernytt/2015/10/01/begge-disse-er-potetgull/

PS 2.

Jeg ser nå, at det står, i artikkelen, fra NRK Super, at: 'Dommerne mente det fordi potetgull er et beskrivende ord for chips både fordi det er potet og ser gullfarget ut'.

Men da burde vel ikke Maarud ha fått lov til, å registrere: 'Potetgull', som et merkenavn, i sin tid, (må man vel si).

Dette høres søkt ut, og underminerer merkenavnene, (må man vel si).

(Noe sånt).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Jeg kan også ta med om, at dette, (at en annen 'aktør' enn Maarud, bruker varemerket 'Potetgull'), var noe jeg først hørte om, høsten 1998.

Det var sånn, (som jeg vel har skrevet om, i Min Bok 5), at jeg var, på seminar, for Rimi-butikksjefer, på Storefjell, (en helg), denne høsten.

Og der, så var det sånn, at ei norsk dame, fra firmaet Procter & Gamble, holdt et slags foredrag, rundt det, at Pringles ble lansert, i Norge.

Og under foredraget, så fortalte hu dama det, at Pringles hadde valgt, å kalle sine potetsnack, for potetgull, på esken.

Så Pringles brukte altså, den 'goodwill-en', som fantes, i varemerket Potetgull, da.

(På samme måte, som Kims/Orkla og Stein Erik Hagen nå gjør det).

Men sist jeg sjekket, så brukte ikke lenger Pringles ordet: 'Potetgull', på boksene sine.

Så de har vingla litt da, (må man vel si).

Og dette har vel ikke, kommet fram, i pressen, (at Pringles/Procter & Gamble, også har drevet og utnyttet, den goodwill-en, som finnes, i varemerket Potetgull).

(For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter