Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 21. februar 2016

Hvis dette er kritikk, når det gjelder, designen av mine nettbutikker. Så ignorerer de det, at de nettbutikkene, hadde en 'ad-hoc'-design, i etterkant, av at noen kapret, min osCommerce-nettbutikk, (gjennom en bakdør). Jeg gikk på HiO IU, og lærte om blant annet webdesign. Der var det arbeidsdeling, så alle, kunne liksom ikke, være/bli, like flinke, i alt, (jeg ble mye tildelt, programmerings-arbeidsoppgaver, i Java og Perl, for eksempel). Vi kan kanskje si det sånn, at høyskolene/universitene, burde bli flinkere, til å _ikke_ ha, (så mye), arbeidsdeling/gruppeoppgaver, sånn at 'byrdene', under utdanningsperioden, blir mer jevnt fordelt. Men sånn som det er nå, så hermer utdannings-institusjonene etter arbeidslivet, og lar noen studenter, lede de andre, (for eksempel)

nettbutikk hm

https://twitter.com/akronholm/status/319795423504109568

PS.

Jeg synes også selv, at jeg min egen web-design, er for eksempel, mye mer strukturert og oversiktlig, enn designen, på Arngren sin nettbutikk, (og jeg har også bakgrunn, som Company Researcher, og har derfra, en god del kunnskap, om nettsted-design, (og om hvilke nett-sider/meny-valg, som liksom hører med, på et nettsted, for en organisasjon), som jeg bruker, når jeg driver, med web-design, (som her, på mitt eget nettsted, som jeg lagde, (og migrerte til), i 'huj og hast' liksom, (på noen få dager), for noen få måneder siden)):

johncons websted design

http://johncons.angelfire.com/

PS 2.

Det var også sånn, at funksjonaliteten, var bedre, på mine nettbutikker.

(Sånn som jeg husker det).

For på Arngren sin nettbutikk, så må man, (såvidt jeg husker), betale etter at man har bestilt, per sjekk, (eller ved å legge inn, en betalings-overføring, i nettbanken sin), eller noe i den duren.

Mens på mine nettbutikker, så kunne man betale, med kredittkort/Visa, (på en mye enkere måte), via PayPal.

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Min web-design, er også brukervennlig, (mener jeg).

For jeg bruker scrolle-felt, (på den høyre siden, av skjermen).

(Sånn at man liksom ikke, får vondt i huet, når man bruker nettstedet).

Og jeg bruker også 'HTML5-gjennomsiktighet', i hovedmenyen, (noe man ser, når man bruker den), for å få den mer brukervennlig.

Og logoen 'morfer' liksom, til et 'home/startside-symbol', (ved å bruke noe JavaScript-program-kode, (som jeg lærte meg/lagde, (ved å gjøre 'research' hjemmefra), mens jeg bodde, i Leather Lane, (hvor jeg bodde, fra 2006 til 2011), i Liverpool)), noe som vel også må sies, å være brukervennlig.

Og jeg bruker 'CCS3-bobler', noe som også gjør designen, mer oversiktlig, (vil jeg si).

Dessuten så har jeg drevet 'research', om sosiale media, (hjemmefra).

Og har implementert tankegangen, om at det skal være 'lik-knapper', (nederst) på hver web-side.

Og jeg har også en egen følg-meny, (istedet for å ha følg-knotter, 'her og der' liksom), noe som gjør designen mer oversiktlig og strukturert, (vil jeg si).

Og jeg har også gjort det sånn, at det feltet, hvor man leser, ikke er for bredt.

(Sånn at det skal være lettlest, da).

Og det nettstedet, (johncons web), skal også være 'responsive'.

(Det vil si, at man ganske lett, skal kunne bruke/lese det, på mobiler og nettbrett).

Mener jeg å huske, fra da jeg lagde dette nettstedet, (i fjor høst), ihvertfall.

Osv., osv.

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 4.

Men jeg ser også ting som ikke er så bra, ved den siste versjonen, av johncons-web.

Og det er at lik-knottene, noen gangen, er vanskelige å finne, (siden at man må scrolle så langt ned, på noen av nettsidene, for å finne de).

Logo-en burde kanskje også, ha vært, i en sånn 'CSS3-boble'.

(For da hadde kanskje den helhetlige designen sett bedre ut, tenker jeg).

Startside-symboelet, (et monopol-hus), er litt for lite, (synes jeg selv).

(Så det burde jeg ha bytta ut, med et større).

Og jeg er heller ikke sikker på, om Monopol-spill-fabrikken liker at jeg bruker et bilde av et Monopol-hus, som startside-symbol.

Men det har jeg gjort, på bloggen min, siden jeg bodde, i Leather Lane, (hvor jeg bodde, fra 2006 til 2011), i Liverpool.

Men jeg kunne kanskje, ha brukt litt tid, på å lage, mitt eget 'startside-symbol'.

Hm.

Det at jeg bruker startside-symbol, er forresten litt inspirert, av språkforsker Vinje, (var det vel), som hadde en 'stilisert tegning', av et hus, som start/home-page-valg, på bloggen sin, (på den tida, som jeg bodde, i Leather Lane, (hvor jeg bodde, fra 2006 til 2011), i Liverpool, hvis jeg husker riktig).

Og jeg burde kanskje hatt, et 'Del-panel', på nettstedet mitt, (istedet for å ha hver 'Del-knapp', i en egen 'CSS3-boble'), som jeg hadde, på min nettbutikk Posegodt, i sin tid.

Så det er ikke sånn, at det ikke er forbedringspotensiale, på johncons-web.

Men jeg burde kanskje hatt, et kontor, med en perm, for hvert nettsted, liksom.

Så hadde det vært enklere, å oppdatere, disse nettstedene, (hvis jeg hadde vært, mer organisert, på den måten).

(For det er ikke så lett, fra et tidligere hotellrom lisom, (som jeg bor på nå).

Og uten så mye penger å bruke, på nye møbler/Ikea-løsninger, hele tida, liksom.

For å si det sånn).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 5.

Jeg skrev det kanskje, litt dumt, i 2009, men Vinje har/hadde altså, en tegning, av et hus, (på bloggen sin), som man kunne trykke på, for å komme seg, til home-page/start-siden:

litt dumt skrevet bilde av hus

http://johncons-mirror.blogspot.no/2009/11/finn-erik-vinje-som-er-sprakmann-han.html

PS 6.

Vinje har nå, (i 2016), fortsatt den samme løsningen, (hvor man altså ikke kan trykke, på logo-en, for å komme seg, til start/home-siden).

Men Vinje har visst fått seg, _to_ (hoved-)menyer, på nettportalen sin, (må man vel kalle det).

Og det må man vel si, at trekker litt ned, når det gjelder brukervennligheten/oversiktligheten.

Hm.

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 7.

Her er mer om dette:

vinje har fortsatt den samme løsningen

http://www.finnerikvinje.no/index.html

PS 8.

Da jeg gikk inn, på Vinje sin nettportal, via Google, så ble det greit, (må man vel si), selv om dette stiliserte huset, nå har forsvunnet, (kan det se ut som):

ble kun en meny

http://www.finnerikvinje.no/blog/

PS 9.

Firefox bruker også, et stilisert hus, (eller 'hus-ikon'), i betydningen: 'Startside'.

Så når jeg skal lage, en ny/oppdatert versjon, av johncons-web.

Så kan jeg kanskje søke litt, på nettet, og se om jeg finner, et sånt 'hus-ikon-bilde', som er 'public domain', (istedet for å bruke, et bilde, av et monopol-hus), tenker jeg nå.

Så vi får se, om jeg klarer, å få til det.

Vi får se.

PS 10.

Her er mer om dette:

firefox stilisert hus startside

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter