Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 3. februar 2016

Og enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Bergensavisen avvikler søndagsutgaven på papir
Erik Ribsskog     Wed, Feb 3, 2016 at 7:28 AM
To: juridisk
Cc: Bergensavisen Opplag
Hei,

dette er trakassering som følge av ID-tyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om ID-tyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ----------
From: Bergensavisen
Date: 2016-02-01 10:41 GMT+01:00
Subject: Bergensavisen avvikler søndagsutgaven på papir
To: eribsskog@gmail.com


Ønsker du å se denne e-posten i nettleser klikk her.


Bergensavisen har besluttet å avvikle søndagsutgaven på papir. Søndagsavisen består i elektronisk format.

Den 20. mars i år kommer den siste søndagsutgaven av Bergensavisen på papir, etter mer enn 25 år på gaten. Samtidig legger Bergens Tidende ned sin søndagsutgave. BA og BT følger dermed etter Dagbladet, som la ned søndagsavisen for to år siden.

Bakgrunnen for nedleggelsen er endringene i folks medievaner. Vi blir utfordret av nye konkurrenter og ny teknologi. Men journalistikken er definitivt ikke i krise. Tvert om. Det lages mye innhold av høy kvalitet.

Det skal vi fortsette med. Ambisjonen vår er fremdeles å oppdatere, opplyse og engasjere bergenserne med relevant innhold - hver dag - og ikke minst være en positiv storbyavis som gjennom konstruktiv journalistikk bidrar til at Bergen blir en enda bedre by å bo, jobbe og studere i. I et slikt perspektiv er det ikke lenger regningssvarende fra oss å omdele søndagsutgaven på papir.

Men fortvil ikke! Vi skal bare slutte med søndagsavis på papir. Søndagsavisen består i digitalt format, og alle abonnenter har tilgang til denne eAvisen. Alt man trenger å gjøre er å registrere seg med en elektronisk aID, hvis man ikke allerede har gjort det. Oppskriften på dette finner du her.

Samtidig som vi slutter å utgi papiravis på søndag, gjør vi endringer i fredags- og lørdagsutgavene. Det populære søndagskryssordet vårt blir publisert på fredager. Fredagsutgaven styrkes dessuten med en utvidet og oppdatert aktivitetsguide for helgen. I tillegg utvides sidetallet i både fredagsavisen og lørdagsavisen. I tillegg får du altså søndagsavisen din på PC, nettbrett eller mobiltelefon.

Nyheter og informasjon er ferskvare. Du som abonnerer på Bergensavisen behøver ikke vente på viktig informasjon. Vi forteller deg det som skjer - når det skjer. Det gjør vi i våre utgaver for nett og mobil. Du som er abonnent har automatisk tilgang til BA+, og kan dermed lese alt innhold på BA.no og vår næringslivsportal Vest24.no. Her finner du også kjent og kjært innhold fra papiravisen, som er forbeholdt deg som abonnerer: Blant annet Summetonen, tegneseriene, lokalhistorisk materiale og dødsannonsene i tillegg til både løpende hendelsesnyheter og dyptgående samfunnsjournalistikk.

Vi har kraft til å levere denne typen innhold fordi vi endrer oss i takt med omgivelsene. Det må vi fortsette med, for på best mulig måte utføre oppdraget vårt på vegne av deg som abonnerer. Det er tross alt deg vi er til for.

Med vennlig hilsen
Anders Nyland
Sjefredaktør

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter