Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 4. februar 2016

Og enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Soulspring Basic Helgtilbud
Erik Ribsskog     Thu, Feb 4, 2016 at 6:05 AM
To: juridisk
Cc: info@soulspring.no
Hei,

dette er trakassering som følge av ID-tyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om ID-tyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ----------
From: Soulspring
Date: 2016-01-09 11:30 GMT+01:00
Subject: Soulspring Basic Helgtilbud
To: Frøken Ribsskog



Ingen bilder? Les på nett
​    

Soulspring Basic

Kjære Frøken

Vi feirer suksessen med nettkurset Soulspring Basic og setter denne helgen (frem til mandag 11. januar kl 09.00) ned prisen på hele kurset til kun kr 1150.

De verktøyene du vil lære i Soulspring Basic er de som har vært begynnelsen for å forandre livene våre, og mange med oss, til det bedre. Tør du å ta steget, være ærlig, gå i dybden og øve, vil du også kanskje få en ny hverdag. Ja, så virkningsfulle mener vi at disse verktøyene du får er. Og selv om meditasjonene og øvelsene er lette å forstå og gjøre, går de veldig dypt.

Vi håper du får noen aha-opplevelser under kurset og kan bli bedre kjent med deg selv. Vi håper du finner startskuddet for å få en hverdag hvor du er mer tilstede, lyttende til din indre visdom i møte med andre og slik kan begynne å forandre din verden. Og kanskje blir Soulspring Basic springbrettet for videre spirituell vekst, slik det var for oss?

Vi gleder oss til å få dele disse verktøyene med deg!

Soulklemmer fra
Märtha og Elisabeth


Kjøp kurset her

    ​
​     ​     ​
​    

Facebook

Med dette kurset følger facebookgruppen Soulspring Basic and Beyond. Her kan du knytte kontakter med likesinnede. Del gjerne dine oplevelser eller fravær av dem i facebook gruppa. Vi ser at de som deler og får hjelp og samtidig får hjulpet andre også får mer utbytte av kurset. Vi, Märtha og Elisabeth, er aktive i facebookgruppa og svarer med glede på dine spørsmål. Vi gleder oss til å se deg der!




Trykk her for Facebookgruppa


   

Betaling

Har du problemer ved betaling eller har du betalt  under et annet navn, vennligst gi beskjed om dette til Carina Scheele Carlsen. Dette for å kunne gi deg tilgang til Facebookgruppa.Ta gjerne kontakt med Carina om det er noe som ikke fungerer på kurset og.


Kontakt Carina

   

Logg inn

Når du melder deg på vil du få tilsendt hvor og hvordan du logger på. Bruk brukernavnet og passordet du får. Trykk på lenken du får tilsendt, skriv inn brukernavnet og passordet ditt så får du tilgang til kurset. Det er like lett som å bruke Netflix. Når du logger inn, ligger ditt kurs med videoer der for deg å se når du vil og hvor du vil. Du kan følge kurset på telefon, nettbrett eller PC/Mac. Kurset er nå ditt for alltid, så hvorfor ikke sette i gang med det samme?



    ​

     
Liker
Tweet
Videresend
Soulspring, Riddervoldsgt. 9, 0258 Oslo
Du mottar denne mailen fordi du har gått på kurs hos oss eller har registrert deg hos Soulspring
Oppdater abonnement   |   Meld av

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter