Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 10. februar 2016

Og enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Kurskatalog vår 2016 fra KS Agenda
Erik Ribsskog     Wed, Feb 10, 2016 at 3:55 AM
To: juridisk
Cc: ks-agenda@konferanse.ks.no
Hei,

dette er trakassering som følge av ID-tyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om ID-tyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ----------
From: KS-Agenda
Date: 2016-01-04 14:32 GMT+01:00
Subject: Kurskatalog vår 2016 fra KS Agenda
To: Erika Ribsskog


Min Side     facebookicon Følg KS Agenda på Facebook
KS Agenda logo
Kurskatalog vår 2016

Hei Erika Ribsskog

I 2015 har vi gjennom våre kurs fått mange gode innspill på innhold, og derfor har kurskatalogen for våren 2016 et bredere tilbud enn noen gang.

Vedlagt finner du vår innholdsrike kurskatalog med tilbud til kommuneansatte innenfor de fleste fagområder. Vi har også «Early bird»-tilbud på de fleste av våre kurs ved påmelding før 1.februar.

Del gjerne med kolleger, som kan ha nytte av våre kurs.

Klikk her for å laste ned Kurskatalog vår 2016

Kurskalender

KS-Agendas nye kurskalender gir deg som deltaker bedre oversikt over, og lettere tilgang til, aktuelle kurs og konferanser.

Klikk her for å gå til kurskalenderen

I forbindelse med ny kurskalender innfører vi også obligatorisk registrering og innlogging ved påmelding til alle kurs og konferanser i regi av KS Agenda. Derved vil du som deltaker ha en unik brukerprofil hos oss hvor all historikk m.h.t. tidligere deltakelser og økonomi er samlet.
Min Side

For å sikre at du får nyhetene fra KS Agenda, så håper vi du derfor vil oppdatere din kontaktinformasjon på Min Side. Her kan du også registrere dine interesser, slik at våre utsendelser til deg blir i henhold til hva du er interessert i eller har deltatt på tidligere.

For å foreta oppdateringen, så logger du inn på Min Side. Brukernavnet er din mailadresse, og passordet får du tilsendt ved å trykke på "Glemt passord?"

Klikk her for å gå til Min Side


Du mottar dette nyhetsbrevet som en av KS Agendas kontakter.

Endre abonnementet ditt på Min Side
   

Kontaktinformasjon
KS Agenda AS
Haakon VIIs gate 9
0161 Oslo
Tlf: 24 13 28 00
e-post: info@ksagenda.no

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter