Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 17. april 2016

Huset hvor Thomas Jebsen og dem bodde, (som disse tegningene er et utkast til vel), syntes jeg egentlig, at var det fineste huset, på Berger. (Jeg pleide å gå forbi dette huset, (på en grusvei), på vei til og fra fotball-treninger og kamper, med Berger IL). Det står at kirken var nærmeste nabo, men nærmeste nabo til kirken, var ihvertfall Lene Andersen og dem sitt hus, (hvor jeg var på klassefest, skoleåret 1987/88), sånn som jeg husker det. Men det huset, ligger litt bortgjemt, (må man vel si)

fineste på berger

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1085603211483063&set=gm.917646108352871&type=3&theater

PS.

Han juletre-selgeren, som jeg spleisa på drosje med, fra Sande til Berger/Sand.

En jul, (da 'tog-folka' tulla med meg), på begynnelsen/midten av 90-tallet.

(Som jeg vel har skrevet om, i Min Bok 4).

Han bodde også, i dette huset, (fra tegningen ovenfor), sånn som jeg forstod det.

Så det var kanskje lillebroren, til Thomas Jebsen, (eller noe sånt), da.

(Hva vet jeg).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Bestemor Ågot, jobba jo, som tjenestepike, for Jebsen, (under krigen, blant annet).

Og på 80-tallet lurte jeg på, (husker jeg), om det betydde, at hu jobba, i huset, på tegningen ovenfor.

Men jeg tror nå, at hu egentlig jobba, nærmere riksveien.

I et stort, (og firkanta), 'gårdshus', som vel ligger der, (i forbindelse med Berger gård).

(Noe sånt).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter