Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 16. april 2016

Jeg jobber med, å finpusse, den nye web-designen, på johncons-web, (etter migreringen, (til CSS), for noen måneder siden). Og nettstedet skal nå være både objektorientert og responsivt. Men det blir kanskje litt stort mellomrom, mellom de små overskriftene og teksten, (i feltene), tenker jeg. Men det er vel smak og behag. Så jeg får se, hvordan jeg skal løse dette, etterhvert

gjør om til objektorientert

http://johncons.angelfire.com/lenker.html

PS.

Her kræsjer visst objekt-orienteringen litt med HTML/CSS.

Men da kan jeg kanskje bare droppe å ha disse tekst-feltene objekt-orienterte, (tenker jeg).

For det ser litt 'gammeldags' ut, (må man vel si), med så mye avstand, mellom overskriften og teksten, i de 'link-feltene', (blant annet).

Så det blir nok til, at jeg bare tar en 'spansk en', (på dette), for å spare tid, (og slippe å definere egne overskrifter), osv.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Denne bloggposten blir kanskje litt teknisk, men ved å søke litt, på Google, så fant jeg ut, at det er mulig, å fikse problemet ovenfor, ved å stille, på noen 'default-verdier', som overskriftene, i HTML, har:

teknisk

http://www.w3schools.com/tags/tag_hn.asp

PS 3.

Jeg la også merke til, (når jeg så gjennom CSS-koden nå), at johncons-web, har en eller to ting igjen, (det var vel en font-størrelse, som var oppgitt, i piksler), før det er 100 prosent responsivt.

(For da må alt være i em, (for eksempel), og ikke i piksler, da).

Så det er en del finpussing igjen, på dette nettstedet, før denne migreringen, er helt ferdig, (for å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 4.

Jeg endte opp med, å definere, min egen 'overskrift-type', (noe som ser ut til å funke greit, under testing, ihvertfall):

definere egen overskrift

PS 5.

Da ble avstanden mindre, mellom overskrift og tekst, (den røde bakgrunnsfargen, (bak overskriften: 'johncons-blogg'), er bare for testingens skyld):

avstand mindre

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter