Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Friday, 24 June 2016

Dette er spennende nyheter, (synes jeg), at Storbritannia, skal ut, av EU. For det blir vel litt kjedelig, hvis alle land, skal være, som Tyskland, liksom. Og nå slipper kanskje Norge, å være, det eneste 'annerledes-landet', (i Europa). Og med tanke på, hvor mye problemer, som jeg har hatt, med å få mine rettigheter, når jeg har brukt, mine norske handel og kontor-ferdigheter, så er det kanskje et bra tegn, hvis EU får mindre makt, (i tilfelle, at dette 'tullet' mot meg, har noe, med EU, å gjøre, for å si det sånn)

spennende nyheter

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/david-cameron-trekker-seg-som-statsminister/a/23721633/

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive