Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Wednesday, 22 June 2016

Hu her har ikke jeg hørt om, (selv om jeg her fra Berger). På den tida, som jeg bodde, på Berger, så var det bare, noen svenske Glasshytta-damer, som holdt til, i Fossekleiva. Og rundt høsten 1980, (var det vel muligens), så hadde jeg, en dag, fri fra skolen, siden at jeg hadde fått en strikkepinne, i foten, nede hos Haldis. Og da dro min far meg med, til Fossekleiva, (før Glasshytta dukka opp der vel), og så gikk vi rundt, i trappene der, på en slags visning, sammen med Jebsen da, (må det vel ha vært). Noe sånt

ikke hørt om

https://www.facebook.com/groups/266282843489204/?fref=ts

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive