Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 23. juni 2016

Jeg sendte en e-post til Tilsynsutvalget for dommere

Erik Ribsskog

Klage på Larvik tingrett

Erik Ribsskog Thu, Jun 23, 2016 at 6:09 AM

To: Tilsynsutvalget
Cc: "post@sivilombudsmannen.no" , "HRET (postmottak)" , Postmottak@domstoladministrasjonen.no, Akademikerforbundet , Politikk Høyre

Hei,
den som klagen gjelder, er han som var Sorenskriver, for/i Larvik tingrett, på den tida, som min mormor døde, (det vil si sommeren 2009).
(Jeg husker ikke navnet i huet.
Men kan finne det, hvis dere ikke har det registrert).
Jeg har ikke fått noe arv, etter min mormor, (enda min mor døde, i 1999, så jeg skulle fått en tredel av hennes tredel).
Og jeg ble nektet å få ha offentlig skifte, etter min mormor, (som var etter danske adelige og kongelige, (et stykke ute), og hennes morfar var den danske forsvarssjefen Anders Gjedde Nyholm, sønn av hofjægermester L. C. Nyholm og Maren Gjedde, som vokste opp på Højriis slott, og disse eide også Bangsbo herregård, i Frederikshavn, etterhvert).
Og min morfar var rådmann Johannes Ribsskog fra Hadsel kommune, og kontorsjef fra Hurum kommune, blant annet.
De hadde et stort hus, fyllt med antikviteter, på slutten av 70-tallet.
Og min mormor sa alltid, at jeg var den eneste, som var interessert, i disse adelige osv., (de andre er vel mer kunstner-sjeler osv.), så jeg skulle få hennes brev-samling og bok-samling, var det vel.
(Noe sånt).
Men jeg ble nektet offentlig skifte.
(De sa at jeg måtte betale penger først.
Men det måtte jeg få betale seinere, når jeg hadde fått arven, mente jeg.
Og dette var etter at brevet om min mormors bo, ble feilsendt, til min onkels adresse, i Kvelde, enda jeg bodde, i Liverpool, på den her tida.
Så innen jeg fikk det brevet, (etter å ha måttet kontakte tingretten i Larvik, så hadde de gitt boet, til min tante og onkel, som begge var yngre, enn min mor, så jeg stod egentlig øverst, på arve-lista, men har fortsatt ikke fått noe arv, enda min mormors bortgang nå er syv år siden, i sommer).
Det var også sånn, at Sorenskriveren, skrev brev til meg, på en gammeldags skrivemaskin, (min mormors?), så jeg mistenker korrupsjon, for å si det mildt.
Og jeg har også blogget, om dette arveoppgjøret, siden 2009.
Og en svenske kontaktet meg, og han klagde også, på denne tingretten.
Så det er et slags 'rottereir', kan det virke som.
Jeg har klaget, til lagmansretten, høyesteretten og domstoladministrasjonen og sivilombudsmannen og det hele.
Og har også bedt om råd, (like etter at min mormor døde), fra Arvehjelpen.no.
Men ingen har informert meg om, at det finnes noe, som heter Tilsynsutvalget for dommere.
Jeg er klar over, at det er lenge siden, at min mormor døde, men jeg har ikke visst om, den 'etaten' deres, før nå, forelden måned, (som de sier).
Men med en gang, som jeg fikk vite, om deres organisasjon, så kontaktet jeg dere, innen unødig opphold, (for å si det sånn).
Så her er det bare snakk om, at det offenlige, (som vanlig, hadde jeg nær sagt), glemmer/ignorerer sin veiledningsplikt, og er med, i noen slags 'kommunist-mafia', som ikke vil, at jeg skal få arven min, kan det virke som.
Jeg har ikke vært vanskelig heller.
Jeg jobbet en vår og sommer, på Løvås gård, i Kvelde.
Og har sagt, at siden at jeg ikke fikk noe arv, etter min mormor.
Så kunne jeg heller få den gården, (som min onkel nå eier vel, og muligens har kjøpt, for min arv, av sin tidligere samboer Grete Ingebrigtsen).
For jeg bodde i et uisolert skjul der, den nevnte og sommeren, (i 2005), og jobbet gratis for de, og ryddet hele gården, (må jeg si).
Men selv ikke etter at jeg nevnte dette, så fant sorenskriveren i Larvik, noe løsning.
Så dette er alt for dårlig, må jeg si.
Dette er svindel, at jeg ikke skal få min morsarv, (men bare bli lurt), må jeg si.
Så dette må jeg klage på.

Erik Ribsskog


2016-04-26 13:20 GMT+02:00 Tilsynsutvalget <Tilsynsutvalget@domstoladministrasjonen.no>:
Vedlagt følger svar på Deres henvendelse i e-post av 20. april 2016. 


Med vennlig hilsen

Elin Helen Kvalvik Utvik
sekretariatet for Tilsynsutvalget for dommere


Domstoladministrasjonen
Telefon: +47 73 56 70 00



Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter