Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 15. juni 2016

Og enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Teltmøter i Treungen, i Oslo og på Eidsvoll [Nyhetsbrev fra Menigheten Pilgrimsfolket]
Erik Ribsskog     Wed, Jun 15, 2016 at 1:31 AM
To: juridisk
Cc: pilgrimsfolket@pilgrimen.no
Hei,

dette er trakassering som følge av identietstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ----------
From: Menigheten Pilgrimsfolket
Date: 2016-05-23 16:48 GMT+02:00
Subject: Teltmøter i Treungen, i Oslo og på Eidsvoll [Nyhetsbrev fra Menigheten Pilgrimsfolket]
To:


Guds fred!


Nå står sommeren for døren, og med den mange muligheter til evangelisasjon. Vi i Menigheten Pilgrimsfolket takker Gud for pinsehelgen, som ble en fantastisk "opplading" for det som skal skje denne sommeren, hvis Herren drøyer og vi får leve.

Allerede nå til helgen, 28. og 29. mai, drar vi igang med teltmøter i Treungen i Telemark (Nissedal kommune). Vi har under flere år kommet sammen i det naturskjønne området ved sjøen Nisser, og sammen med den lokale menigheten, Evangeliesalen Treungen Pinsemenighet, ønsker vi også i år å hilse velkommen til to dager rundt bibelsk forkynnelse, sang og vitnesbyrd.
Teltet står på Sommersletta i Treungen, som tidligere år. Hvis du trenger kart og veibeskrivelse, så kan du klikke på denne linken.

Møtetider:
Lørdag 28. mai kl. 15.00 & 18.00
Søndag 29. mai kl. 11.00 & 15.00

Venner fra Sverige og Norge medvirker, og vi håper å få se mange på disse møtene, så kom hvis du har mulighet - og spre ordet til venner og bekjente i området.

________________________________


27. til 31. juli blir det også teltmøter på Youngstorget i Oslo. Både i forkant av og under teltmøtene blir det som vanlig mye evangelisasjon på Oslos gater. Møtetider vil bli annonsert på hjemmesiden etter hvert.

19. til 21. august reiser vi så teltet på Eidsvoll. Helgen 6. og 7. august er det også evangelisasjon med et stand på Eidsvoll, under "Vanvittige dager".

________________________________


Gå gjerne inn på hjemmesiden, eller abonner på bladet Pilgrimen, for mer informasjon.

Vi ønsker en velsignet sommer!

Menigheten Pilgrimsfolket



________________________________
Du får denne e-posten fordi du har meldt ditt interesse for vårt nyhetsbrev. Hvis du ikke ønsker å få disse e-postene i fortsettelsen, så send en melding til post@pilgrimsfolket.no

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter