Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Monday, 4 July 2016

Forsvarsministeren sier at et tradisjonelt forsvar, er noe, for historiebøkene. Men se på Sovjet i Afganistan. Dette var på 80-tallet, og Sovjet klarte ikke å overvinne det lille landet Afganistan, (som drev geriljakrigføring, i fjellene). En norsk mobhær, på opp mot en million soldater, som kan gjemme seg, i de norske fjellene og skogene, ville kunne forsvare seg, mot ethvert land, (vil jeg si). For det ville blitt for dyrt økonomisk, å slå, en sånn hær, og man ville trengt, mange millioner soldater. Så jeg er ikke overbevist, om at masse 'hokus-pokus', (som har dukket opp, innen krigs-kunsten, siden 80-tallet), nødvendigvis forrander, noe særlig, på dette. Amerikanerne slet vel, med å overvinne Osama Bin Laden, i fjellene, (selv om amerikanerne hadde moderne våpen og utstyr). Så dette er muligens, at Ola Nordmann, er lei av, å være rep-soldat, og heller vil sitte og drikke fancy kaffe, på jobb, (mistenker jeg). Noe sånt

se på sovjet i afganistan

http://www.dagbladet.no/kultur/vi-ma-holde-fast-ved-det-som-har-virket-siden-1949/60264504

PS.

Forsvarsministeren nevner heller ingen eksempler, når hun skriver, om hvordan: 'Militære, paramilitære og hybride virkemidler koordineres på stadig mer raffinerte måter'.

Så disse skriveriene, (fra forsvarsminister Ine Eriksen Søreide), er det rimelig umulig, å forstå noe særlig av, (må jeg si).

Og disse supervåpnene, som hun beskriver, (som har så lang rekkevidde og presisjon).

Er det virkelig bevist, at disse 'mysterie-våpnene', vil kunne overvinne, en norsk mob-hær, (med opp mot en million soldater)?

Eller snakker forsvarsministeren her om Telemark-bataljonen, (med noen få hundre soldater)?

Dette er ikke klart, (må jeg si).

Skjerpings!

Mvh.

Erik Ribsskog

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive