Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 21. juli 2016

Mer fra Facebook

warsan facebook

PS.

Her er mer om dette:

  • Samtale startet i dag
  • Erik Ribsskog
    04:51
    Erik Ribsskog

    Hei,
    er det Warsan fra Rimi Nylænde?
    Jeg har jobbet i England, (etter at jeg slutta i Rimi), og har skrevet med mine kolleger, fra den jobben, på Facebook, etter at jeg kom hjem, til Norge.
    Så jeg tenkte, at jeg skulle prøve, å finne, noen av mine kolleger, (som jeg var butikksjef for), fra Rimi.
    Jeg husker mest fornavna.
    Men du har jo et ganske sjeldent fornavn, så jeg klarte å finne deg, på nettet.
    Det var synd, med den episoden, da du stjal sigaretter.
    En Øystein hadde også stjålet der tidligere.
    Så jeg hadde ikke noe annet valg, syntes jeg, enn å gi deg sparken, (sånn som han Øystein fikk).
    Moren din ringte, og da sa jeg, at jeg hu skulle prate med Boye, i sikkerhetsavdelingen, (som jeg også hadde snakka med).
    Jeg skjønner at det ikke kan ha vært så lett, ettersom at du jo hadde fått tak i, mange folk, som kunne jobbe der, (av dine venninner osv.).
    Og jeg skjønner, at du kanskje ikke syntes, at det var så morsomt, å jobbe, med å sette opp aktiviteter, (siden du var vant til, å fylle opp hyller, med tørrvarer).
    Men men.
    Jeg prøver å huske etternavnene, til noen av de vi jobbet samme med der.
    Wenche Berntsen husker jeg.
    Og Stian Eriksen.
    Men jeg husker ikke etternavnene til Jørn, Ida, Benedicte, Henriette, Hilde, Kristin, Petter, Manzoor, Gul-e-Hina, Selma, Maja.
    Og hva de nå het alle sammen.
    Jeg så at Leila var på Facebook-siden din, (for hun hadde trykket 'liker' på noe vel).
    Så jeg prøver også å skrive til henne.
    Jeg fortalte vel ikke, til deg, (da vi jobba sammen), at min yngre søster Pia, hadde en sønn, (Daniel), sammen med Keyton fra Somalia.
    Det var jo din mor, som var, på en varetelling, (i 1999 vel).
    (For idrettslag skulle helst drive med varetelling, for å få ned kostnadene, het det seg, i Rimi).
    Og mora di sa at hu skulle la sin datter, (nemlig deg), jobbe, for meg/Rimi Nylænde.
    Og det var bra, at du fikk tak i så mange folk, som kunne jobbe.
    (Det var vel sånn, at også Rimi Munkelia, (og Thomas Kvehaugen som var butikksjef der), fikk en del hjelp, av vår butikk/dine venninner, når det gjaldt jobbing, på slutten av 90-tallet.
    For på den tida, så var det, en del folk, som vel rynka litt på nesa, av det å jobbe, i butikk.
    Så det var ikke så lett å få tak i nok folk, da.
    Vel vel, tenkte at jeg kunne prøve å sende en Facebook-melding.
    Jeg begynte på Rimi Kalbakken, etter at jeg slutta, på Rimi Nylænde.
    (For Rimi ville at jeg skulle først begynne som butikksjef på Rimi Manglerud.
    Men jeg var ikke fornøyd med butikken, og syntes at det var rot på lageret osv., på Rimi Nylænde, så derfor ville jeg vente litt, med å bytte butikk.
    Så derfor måtte jeg nesten bytte, når jeg ble tilbudt Rimi Kalbakken, etter å ha jobba, i cirka to år, som butikksjef, på Rimi 3164 Lambertseter.
    Men på Kalbakken så var det ille, (må jeg si), når det gjaldt sjefene oppover i systemet osv., (og vår distriktsjef Per Øivind 'PØF' Fjellhøy, hadde sagt noe tull, må jeg si, som liksom gjorde det sånn, at jeg kom galt ut, på Rimi Kalbakken.
    Og nå har jeg arbeidssak mot Rimi, (etter å ha også jobba, som butikksjef, på Rimi Langhus, og etter også ha vært låseansvarlig, (ved siden av studier), på Rimi Bjørndal og Rimi Langhus).
    Tenkte jeg kunne prøve å sende en melding, siden at du var den eneste fra Rimi Lambertseter, (med unntak av Stian Eriksen og Wenche Berntsen), som jeg klarte å finne, på Facebook nå.
    (Men Wenche Berntsen og Stian Eriksen er ikke så lette å kommunisere med nå, må jeg si.
    Så å spørre de, om hva folk heter til etternavn.
    Jeg vet ikke om det er noe vits i, for å si det sånn).
    På forhånd takk for eventuelt svar!
    Mvh.
    Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter