Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 9. juli 2016

Mer fra Facebook

mer fra facebook

PS.

Her er mer om dette:

  • Samtale startet i dag
  • Erik Ribsskog
    04:03
    Erik Ribsskog

    Hallå Erik,
    husker du meg, fra Arvato?
    Du hadde med ei britisk LIPA-dame, (din kjæreste/samboer muligens), på jobb, (på Arvato), en gang, som Arvato holdt til, i femte etasje, (forth floor), i the Cunard Building.
    Dette var ei pen brunette, i 20-åra, sånn som jeg husker det.
    Og jeg satt vel, ved samme runde bord, som dere.
    (Noe sånt).
    Og 'plutselig', så begynte hu dama di, å synge, på en Pussycat Dolls-sang, som het: 'Don't cha wish your girlfriend was hot like me', (eller noe sånt).
    Hva var det om, da.
    (Hvis det er lov å spørre).
    Bare lurte.
    Husker også, at jeg ringte, for å aktivere Windows, fra Kvelde, våren/sommeren 2005.
    Og det var en PC som min onkel der, hadde fått, av noen bekjente, i Nevlunghavn.
    Og jeg hadde kjøpt min Windows i Sunderland, høsten før.
    Og min PC hadde jeg ikke oppe og kjøre, for jeg hadde flyttet, fra Sunderland, med to kofferter, og da var det ikke plass, til PC-en min, så jeg kasta kabinettet, (på the Forge, i Sunderland), før jeg flytta derfra.
    Men jeg prøvde å forklare det, da jeg ringte å aktiverte, (for de hadde ikke internett, i den lille hytta, hvor jeg bodde), at jeg hadde kjøpt min Windows, i Sunderland.
    Og du lot meg aktivere, ihverfall.
    Du prata trønder-dialekt, på Arvato, (sånn som jeg husker det).
    Ser at du bor i Oslo.
    Men det er riktig person, som har jobba på Arvato, (og er fra Trøndelag), lurte jeg.
    Bare for å sjekke, at jeg ikke skriver, til feil person.
    Husker også, at Michael O'Saugnessy, en gang, liksom tok på deg, på skulderen, (eller befølte deg, kan man kanskje si, at han gjorde).
    Etter det, så hadde ikke jeg lyst til, å ha noe særlig, med han Michael å gjøre, (husker jeg).
    (For det virka litt 'tvilsomt' liksom, må jeg si).
    Det å bli tatt på, av en gammel gubbe liksom, (eller hvor gammel nå Michael var), var ikke noe, som jeg syntes, at virka noe særlig morsomt liksom, (for å si det sånn).
    Så etter den episoden, så mistenkte jeg, at Michael O'Shaugnessy var homo, (husker jeg).
    (Men det er mulig, at jeg tok feil.
    Og at han bare, var faderlig/kristen, mot deg, for eksempel.
    Noe sånt).
    Bare noe jeg tenkte på.
    På forhånd takk for eventuelt svar!
    Mvh.
    Erik Ribsskog
    PS.
    Var forresten på en konsert, (ikke langt fra Concert Square, i Liverpool), det siste året, som jeg bodde, i England, (det var, i 2014), med ei norsk Silje, fra LIPA, forresten:
    https://youtu.be/dw0Kl6K2CnU

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter