Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Wednesday, 10 August 2016

Det var i forbindelse med dette britiske statsbesøket, (av blant annet dronning Elizabeth II), i mai/juni 2001, at jeg ble kalt inn, til et møte, (for noen utvalgte butikksjefer), på Rimi sitt hovedkontor, på Sinsen. Det var bare ti butikksjefer, som ble kalt inn, (sånn som jeg husker det), og det var butikksjefene, for de ti største Rimi-butikkene, i Oslo. (Noe sånt). Og vi ti butikksjefene, (jeg jobbet, på den her tida, som butikksjef, på Rimi Kalbakken), fikk i oppdrag, å sette opp, en aktivitet, med fokus, på britisk-produserte varer. Og så skulle visst den britiske dronningen, dukke opp, hos den butikken, som klarte å lage, den fineste eksponeringen, da. Noe sånt

statsbesøk min bok 5

PS.

Det står ikke noe om, et slikt Rimi-besøk, i det offisielle programmet, (såvidt jeg kan se ihvertfall), så det er mulig, at dette, bare var noe tull, (fra Rimi/Ica), eventuelt:

mer om program

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive