Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Wednesday, 3 August 2016

Dette må være tante Ellen, som skal på forsøksgym, og er seint ute, med å finne seg bosted, i hovedstaden. Og drøyve ni måneder seinere, så føder hun min mongolide fetter Joakim, (som døde, på 90-tallet, var det vel)

tante ellen forsøksgym

PS.

Her kan man se, at tante Ellen, bruker forsøksgymnaset sitt telefonnummer, (i annonsen ovenfor), så hu har ikke skjønt, hvordan det var, (med bolig, når man skulle gå, på forsøksgym), muligens fordi, at hu var oppvokst, i Nord-Norge:

tante ellen nordlending

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive