Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Thursday, 25 August 2016

Gressklipperulykker, (som min fars stedatter Christell Humblen, sin svenske ektemann Erik Mattias Lindblom, har vært i), er visst ikke, til å spøke med, (kan det virke som)

gresklipperulykke paint

https://www.nrk.no/nyheter/mann-dode-i-gressklipperulykke-1.11885403

PS.

Gressklipperulykker, er visst en type 'AIK-ulykke', kan det virke som, (siden at både AIK-fan Erik Mattias Lindblom og nå også en AIK-trener, har havnet, i en slik type ulykke):

aik trener skadet på samme måte

http://www.dn.se/sport/ishockey/aik-tranare-skadad-i-olycka-med-akgrasklippare/

PS 2.

En kjøregressklipper kan veie, flere hundre kilo, (så det blir nesten, som da hu 'trønder-dundra' Siri Rognli Olsen, hoppå oppå meg, i senga si, en gang, rundt årtusenskiftet):

flere hundre kilo

http://www.best-i-test.nu/akgrasklippare

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive