Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 15. august 2016

Mer fra Facebook

mer fra facebook lyngstad samboer

PS.

Her er mer om dette:

  • Samtale startet i dag
  • Erik Ribsskog
    02:52
    Erik Ribsskog

    Hei,
    er det samboeren til Monica Lyngstad?
    Har hu slutta å selge hasj nå eller?
    Bare av nysgjerrighet.
    (Ikke fordi at jeg er interrestert i å kjøpe, eller noe).
    Jeg er bare litt irritert, siden at jeg ble tvangsinnlagt, på Blakstad sinnsykehus, i fjor, og jeg ser på Gule sider at dere bor like vel.
    Jeg rømte til Danmark, etter diverse lobotomerings-trusler, (må jeg kalle det), men da ville ikke min søster Pia, (din samboers venninne), hjelpe meg, å etablere meg, i Danmark.
    Og jeg ble også 'skusla' med av andre slektninger og myndighetene i Norge og Danmark.
    Og det er bare forbokstaven.
    Ei tingretts-dommer-dame Høysæter i Drammen, nekter meg å oppløse sameie i Holmsbu, (som er verdt mange millioner, går jeg ut fra, så min del er verdt mye penger, selv om jeg bare eier en brøkdel).
    Hu 'dommerinnnen' bor visst i Røyken, eller noe, og prata med 'kineser-stemme', en av gangene, som jeg ringte, (for å purre), fra England.
    Er det ei kjent 'skrulle', i nabo-bygdene, lurte jeg litt på.
    Jeg ser du har gått på skole i Fredrikstad, og der bor min fetter Tommy forresten, (gift med ei Ellen derfra).
    Lurer på om Pia og Monica nevnte en Eyvin en gang, men Pia var også venninne med en Eivind fra Svelvik, så det ble kanskje litt mange Eivind.
    Hvordan går det med den tredje venninna Siv som besøkte meg i Sunderland, i 2004, (sammen med min søster og hennes sønn og min søsters sønn).
    Disse tre, (Monica, Siv og Pia), bodde jo sammen, i Christies gate, på begynnelsen av 90-tallet, husker jeg.
    På forhånd takk for eventuelt svar!
    Mvh.
    Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter