Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Thursday, 18 August 2016

Og enda mer fra Facebook

 • Samtale startet i dag
 • Erik Ribsskog
  11:21
  Erik Ribsskog

  Hei,
  er det sønn av Bjørg Vatne som drev parfymeri osv., i Bøndenes hus, i Mjøndalen, på 60-tallet?
  Hu var visst medeier i AS Pikant, sammen med min grandtante Anne/Anna Mogan og ei Solveig Østgård, (var det vel).
  Bare lurte på hva de lagde hos AS Pikant.
  Var det strømper og dame-undertøy.
  Var det det de hadde, i systua, på Sand, (min farmors søstre Margit og Anne, som hadde systue, like ved huset, til min farmor Ågot).
  (Der hvor det nå er Smia MC).
  På forhånd takk for eventuelt svar!
  Mvh.
  Erik Ribsskog

 • 12:08Per Øystein Vatne har godtatt forespørselen din.
 • Per Øystein Vatne
  12:12
  Per Øystein Vatne

  Hei, ja jeg er sønn av avdøde Bjørg Vatne. Det med AS Pikant kjente jeg faktisk ikke til. Hun drev butikk på Bøndernes hus, men at hun også hadde eierskap i noe annet var jeg ikke klar over. Jeg husker Solveig Østgård, men kan ikke huske navnet Anne Mogan. Hvis du har noe mer informasjon om dette ville det vært gøy å lese det. Mamma døde i 1993.
 • Erik Ribsskog
  12:38
  Erik Ribsskog

  Hei,
  takk for svar!
  Dette var noe jeg fant, i DT/BB, for 3. september 1962, (se vedlegg).
  Nå er ikke hele dokumentet, på det bildet.
  Men jeg har det, et eller annet sted, (på min blogg, osv.).
  Men det var vel sånn, at din mor, og Østgård, hadde noen få prosent, av aksjene hver.
  Og så hadde min grandtante Anne/Anna Mogan, (som var tvilling med min grandtante Margit Mogan, som lever enda, ved Tyrifjorden, eller noe sånt, var det vel), brorparten av aksjene.
  (Hvis ikke dette var en annen Anne/Anna Mogan.
  Men min farmors søstre hadde systue på Sand, på 60/70-tallet og muligens også på Strømsø, på 70/80-tallet, de bodde ihvertfall der, like ved en bru, som går over, til Holmen/Holmeokken der vel.
  Og Margit ble gift og heter nå Nordahl, vel.
  Og min farmor kalte Anne/Anna, for Anne, men det står Anna, på graven hennes, (hun ligger i samme grav som Hr. Nordahl, i Drammen, har jeg sett på Disnorge.no, heter vel det nettstedet).
  Ei overlege Østgaard, har tulla med meg, etter at jeg ble tvangsinnlagt, ifjor, på Blakstad sinnsykehus, i Asker.
  Jeg lurer på om denne overlegen er i slekt, med hu Solveig Østgaard, eventuelt.
  (Dette var noe om at mine slektninger måtte hente tøy til meg.
  Og Østgaard nevnte ikke at de hadde noe som het: 'Lånetøy').
  Og denne tvangsinnleggelsen, var helt urettmessig, (vil jeg si), og på tross av at jeg er i HV osv., og jeg har søkt erstatning, i en sak, som ikke er helt ferdigbehandlet, kan det virke som.
  Jeg ser, (når jeg søker, på nettet, på navnet ditt, som jeg også fant, ved å søke hos Nasjonalbiblioteket, i en dødsannonse, som jeg fant for Bjørg Vatne).
  At du er ambassaderåd, i Abu Dhabi.
  Jeg kjenner, (eller hva man skal kalle det), to ambassaderåder, ved ambassaden i London.
  Det var Sommerstad og Breivik sin stemor Tove Øvermo, som jeg kontaktet, om en arbeidssak, (mot Bertelsmann Arvato sin Microsoft Scandinavian Product Activation, på 00-tallet).
  Og jeg har også hatt noen møter med en vise-konsul vel, ved navn Liz Murphy, (var det vel, hvis jeg husker riktig), ved det norske konsulatet i Liverpool, (angående den arbeidssaken, osv.).
  Og min fars stedatter Christell Humblen sin far Oddbjørn var norsk visekonsul på Madagaskar, (på 60-tallet, var det vel), har jeg sett, i Aftenposten sitt avis-arkiv, må det vel ha vært.
  Igjen takk for svar!
  Mvh.
  Erik Ribsskog
 • Per Øystein Vatne
  13:07
  Per Øystein Vatne

  Jeg husker det selskapet. Hvis jeg husker riktig var det eid av Olaf Hogstad og i henhold til avisutklippet ser det ut som om de tre kvinnene var styremedlemmer. Tror firmaet lå i Strandveien i Mjøndalen, men er ikke sikker.
 • Erik Ribsskog
  13:33
 • Erik Ribsskog
  13:45
  Erik Ribsskog

  Statsarkivet i Kongsberg sendte meg noe informasjon om dette firmaet ifjor, og min grandtante eide visst 98 prosent, (se vedlegg).
  Hvem denne Olaf Hogstad er, vet jeg ikke.
  Jeg skrev forresten noe feil ovenfor.
  Margit Nordahl f. Mogan bodde i Krøderen og døde i 2002, (det er bare meg, som glemmer det noen ganger, antagelig siden at jeg ikke har hatt noe med min farmors søstre som var tvillinger å gjøre, siden 80-tallet, da de bodde, på Strømsø).
  På min mors side, så er jeg forresten direkte etterkommer etter en dansk kongelig hofkurer fra Kiel, (var det vel).
  (Siden jeg nevnte noen andre diplomater, eller hva man skal kalle det).
  Jeg har også jobbet for Bertelsmann Arvato sin Microsoft Scandinavian Product Activation, i Liverpool, (og har arbeidssak derfra, og det var derfor jeg kontaktet ambassaden i England, etter at ei Margrethe Augestad, (fra Arvato), blant annet hadde ymtet om at det gikk an å stemme hos konsulatet i Liverpool, i 2005 vel).
  Og min far Arne Mogan Olsen er visst etterkommer etter den svenske spionsjefen Ødel Øgla, har jeg funnet ut, ved å drive slektsforskning, (han er etter den svenske skomaker Olof Olsson Brunmark, som var etter diverse svensk adel blant annet, og som flyttet, til Svelvik).
  Og Christell sin storebror har vært/er i Johanitterordenen.
  Dette er min fars tredje familie, (må man vel si, etter at min mor først flyttet fra han i 1973, og jeg flyttet tilbake i 1979, og så flytta min far ned til Haldis, (også på Bergeråsen), i 1980).
  Det kan muligens ha vært, en annen Anna Mogan.
  Ettersom at Mogan er en gård, i Rollag, som min farmors slekt vel ikke alltid eide/har eiet, (de bodde også på Midt-Tråen, var det vel, hvor min oldemors onkel var det vel, fant Tråen-skatten, i sin tid).
  Jeg får eventuelt prøve å drive mer slektsforskning etterhvert, for å se, om det finnes, fler Anne/Anna Mogan.
  Igjen takk for svar!
  Mvh.
  Erik Ribsskog

PS.

Her er vedlegget:

statsarkivet kongsberg

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive