Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Wednesday, 28 September 2016

Det her er naboen, til Narverud, (hvor jeg bor). På den tida, som jeg flytta inn her, (ifjor høst), så delte Narverud og bil-forretningen resepsjons-område. Så da måtte jeg gå inn, like ved der bilforretningen holdt hus, for å kjøpte tid, i vaskekjelleren

naboen

http://www.side3.no/motor/skrev--kontrakt-pa-millionbiler---pa-slips-og-serviett/3423266916.html

PS.

Det må ha vært Isabella Wulff og Ulrikke Frøshaug, som jeg så, i sølvglinsende paljettkjoler, i det tidligere konferanserommet, til tidligere Thon hotel Høvik, i våres, da bilforretningen hadde nyåpning:

wulff og frøshaug

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151897446231846&set=ecnf.602941845&type=3&theater

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive