Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Monday, 12 September 2016

Min fars stesønn Jan Snoghøj, har visst vært involvert, når det gjelder utgivelsen, av en roman, av Anita Berglund

anita berglund roman

http://johncons-mirror.blogspot.no/2016/08/fler-mobilbilder_26.html

PS.

Denne romanen heter 'Midtvintermørke', og en av personene, i boken, (Anny Snoghøj), er oppkalt, etter Jan, (kan det virke som):

midvintermørke

(Samme link som ovenfor).

PS 2.

Anita Berglund er oppvokst i Svelvik, og er på Jan sin alder, så hu har kanskje gått på ungdomsskolen, (i Svelvik), sammen med Jan, (tenker jeg):

oppvokst i svelvik og på jan sin alder

https://no.wikipedia.org/wiki/Anita_Berglund

PS 3.

Det kan også være, at dette er hu nabojenta, (til Haldis og dem), som Jan hadde så mye sex med, på den tida, (nemlig på begynnelsen av 80-tallet), som min far, (Arne Mogan Olsen), ble sammen med Jan sin mor Haldis.

Hm.

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive