Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 22. september 2016

Vannsengbutikken, (til faren min og Haldis), flytta fra Hans Kiærs gate, (i Drammen), til Tordenskioldsgate, (også i Drammen), i oktober 1986

oktober 86

http://johncons-mirror.blogspot.no/2016/09/fler-mobilbilder_17.html

PS.

Også byttet geskjeften navn, fra Norske Vannsenger, (eller Norske Vann-Senger, som det står ovenfor), til HAJ Vannsenger, et par år seinere.

Dette var vel muligens, mens jeg gikk, på Gjerdes videregående, i Drammen.

Skoleåret 1988/89.

Og da stod 'HAJ' for Haldis, Arne og Jan.

Fortalte faren min meg, en gang.

Og Jan er vel da antagelig Jan Snoghøj.

Hvis ikke de tulla, og at Jan var Haldis sin svoger Jan Leknes, (som var på besøk, fra Vestlandet, i et middagsselskap, i bedehuset/lageret, på Gulskogen, skoleåret 1988/89).

(Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her kan man se, at butikken til faren min og Haldis, blir kalt H. A. J. Vannsenger, i 1998, (men da hadde butikken, igjen byttet navn, til Madrasshuset, så de som laget denne annonsen, har muligens ikke fulgt med så nøye, med de kjente kanskje Haldis, siden at hu var med, i kor, (husker jeg, fra 80-tallet)):

surr fra annonse folk

http://johncons-mirror.blogspot.no/2015/07/pa-begynnelsen-av-80-tallet-sa-var.html

PS 3.

Her er mer om dette:

mer om haldis kor

https://www.facebook.com/groups/266282843489204/permalink/432465873537566/

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter