Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Thursday, 22 September 2016

Vannsengbutikken, (til faren min og Haldis), flytta fra Hans Kiærs gate, (i Drammen), til Tordenskioldsgate, (også i Drammen), i oktober 1986

oktober 86

http://johncons-mirror.blogspot.no/2016/09/fler-mobilbilder_17.html

PS.

Også byttet geskjeften navn, fra Norske Vannsenger, (eller Norske Vann-Senger, som det står ovenfor), til HAJ Vannsenger, et par år seinere.

Dette var vel muligens, mens jeg gikk, på Gjerdes videregående, i Drammen.

Skoleåret 1988/89.

Og da stod 'HAJ' for Haldis, Arne og Jan.

Fortalte faren min meg, en gang.

Og Jan er vel da antagelig Jan Snoghøj.

Hvis ikke de tulla, og at Jan var Haldis sin svoger Jan Leknes, (som var på besøk, fra Vestlandet, i et middagsselskap, i bedehuset/lageret, på Gulskogen, skoleåret 1988/89).

(Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her kan man se, at butikken til faren min og Haldis, blir kalt H. A. J. Vannsenger, i 1998, (men da hadde butikken, igjen byttet navn, til Madrasshuset, så de som laget denne annonsen, har muligens ikke fulgt med så nøye, med de kjente kanskje Haldis, siden at hu var med, i kor, (husker jeg, fra 80-tallet)):

surr fra annonse folk

http://johncons-mirror.blogspot.no/2015/07/pa-begynnelsen-av-80-tallet-sa-var.html

PS 3.

Her er mer om dette:

mer om haldis kor

https://www.facebook.com/groups/266282843489204/permalink/432465873537566/

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive