Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Tuesday, 25 October 2016

Grethe Ingebrigtsen, (onkel Martin sin eks-samboer), sin far Harald Ingebrigtsen, har visst ei venninne, som heter Halina

halina

PS.

Etter å ha sett, dette bildet, av Harald Ingebrigtsen, fra 2010.

Så er jeg ikke lenger sikker på, hvilken 'gubbe' det var, som var, i Grethe Ingebrigtsen sin datter Andrea, sin konfirmasjon, i 2005.

Det kan kanskje ha vært Grethe sin mor Astrid Viker f. Håvelsrud sin tredje, (blir det vel), og nåværende ektemann Ola Viker, (fra Svelvik), som var der.

Eller om det var Astrid Viker f. Håvelsrud, sin andre ektemann, (blir det vel), Kåre Leonard Hagen, (som døde rundt 2008, hvis jeg ikke tar helt feil).

Hm.

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Med hilsen

Erik Ribsskog

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive