Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 12. oktober 2016

Jeg sendte en e-post til Akademikerforbundet

Erik Ribsskog

Arbeidssak/Fwd: Klage på Etablererskolen for kvinner

Erik Ribsskog Wed, Oct 12, 2016 at 4:12 PM

To: Akademikerforbundet
Cc: "post@sivilombudsmannen.no" , Politikk Høyre , "sande.vgs" , firmapost@vfk.no, BFK Postmottak Sentraladministrasjonen , Vernepliktsverkets kontaktsenter ved Wenche Molstad , lederne@lederne.no, LO Postkasse LO

Hei,
LO har visst 'mensen', siden at jeg har jobba, som butikksjef, antagelig.
(De kommer bare med masse æreskrenkelser og stigmatisering).

Så da får dere hos Akademikerforbundet ta disse sakene.
Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Postmottak LO <lo@lo.no>
Date: 2016-10-12 15:57 GMT+02:00
Subject: SV: Arbeidssak/Fwd: Klage på Etablererskolen for kvinner
To: eribsskog@gmail.com


Hei,

Viser til en rekke e-poster som vi har mottatt fra deg.

Dine e-poster er svært vanskelig å forstå. De inneholder en mengde totalt irrelevante opplysninger om far, søster venner og ting som skjedde for en mannsalder siden.

Vi har tidligere sett på disse e-postene som spam/skøyerposter men må nå på det sterkeste anmode deg om å  fjerne oss fra dine e-postlister og ikke sende oss fler e-poster.

Jeg har sendt en forespørsel til IKT-avdelingen om å svarteliste din e-postadresse hvis vi får flere e-poster av samme karakter.

Jeg ser også at du er en aktiv blogger og en mer absurd blogg tror jeg aldri jeg har sett.

Kanskje du burde vurdere å kontakte din fastlege som kan henvise til psykiatrisk hjelp. Det virker som om du kunne få en bedre hverdag med slik hjelp.

Igjen, og for å være helt tydelig. Ikke send oss flere e-poster.

Mvh

LO postmottak
Knut A Monsen
Sekretær

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter