Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Tuesday, 4 October 2016

Jeg sendte enda en e-post til IF Birkebeineren

Erik Ribsskog

Nabo-varsel

Erik Ribsskog Tue, Oct 4, 2016 at 2:24 PM

To: ski@ibk.no
Cc: nif-post@idrettsforbundet.no, "postmottak@svelvik.kommune.no" , statsarkivet.kongsberg@arkivverket.no, "drammen.tingrett"

Hei,
takk for svar!
Ja, jeg skriver kanskje noen anekdoter, (om min yngre søster Pia osv.), så jeg skjønner, at det kan se, litt uoversiktelig ut.
Men det jeg egentlig lurte på, var om dere hadde noen informasjon, om den nevnte eiendommen, til min farfar Øivind Olsen og hans kompanjon Phillip Eastwood, (de leide av Maren Bøhmer etter krigen).

På forhånd takk for eventuelt svar!
Mvh.
Erik Ribsskog

2016-10-04 13:51 GMT+02:00 IFB - Postmottak <ski@ibk.no>:
Hei,

Vi er ikke sikker på hva du egentlig spør om da det du sier spriker i alle retninger og er totalt usammenhengende. Hvis du ønsker svar på noe bør du være konkret.

Med hilsen
Postmottak IF Birkebeineren
Harald


>Hei,
>jeg fant ikke noen annen, generell e-post-adresse, til >Birkebeineren, så jeg tenkte at jeg kunne prøve ski-e->post-adressen deres, (som jeg fant, på nettet).
>Det gjelder Birkebeiner-hytta, på Sand, (i Svelvik).
>(Som lå ikke så langt unna kiosken Simbo, (hvor jeg >husker, at det hang, noen gutter, som vel antagelig var >i Krokstadelva-folk, på 70-tallet).
>Og min farfar Øivind Olsen og en Phillip Eastwood, de >leide av Bøhmer, (som Birkebeiner-hytta-tomten, også var >leid av).
>Birkebeiner-hytta, var feste nummer 14.
>Og min farfar og Eastwood sin tomt, var feste nummer 13, >(for gårdnummer 3 og bruksnummer 1, i Svelvik kommune).
>Og dette festet, (nummer 13), ble sletta, på 50-tallet.
>Men jeg lurer på, om dette kan ha vært 'Saga', (som min >farmor Ågot kalte det), som lå, der Jensen Møbler >begynte å bygge, rundt midten av 80-tallet.
>For min farfar hadde også Roksvoll I og II, (tidligere >del av Søndre Høyen gård, som Simbo og Birkebeinerhytta, >blant annet).
>Og min farmor så på denne Saga, som vår, (vil jeg si)
>Og det gjaldt også Jordet til Lersbryggen/Bråtan, (vil >jeg si).
>Og jeg fikk også lov til, å gå på ski, på jordet til >Søndre Høien-bøndene, (av min farmor), husker jeg.
>Og min far kjørte en gang min onkel Runar sin >Gelendevagen, opp bakken, til Birkebeinerhytta, om >vinteren.
>Men bilen sklei baklengs ned, som en slede, (dette var >vel vinteren 1980, vil jeg tippe på).
>Og det jeg lurte på, var om dere, (som tidliger hadde, >denne Birkebeiner-hytta), husker noe, om denne Saga->tomten, (som Phillip Eastwood var med på, å leie).
>For Frank Eastwood, visste ikke noe om dette.
>Og min farfar lever ikke lenger, og min far har jeg lite >kontakt med.
>Men jeg var i geværkompaniet, på Terningmoen, under >førstegangstjenesten.
>Og har fortsatt et Birkebeiner-merke, (i rødt og hvitt), >til å ha på skulderen, (for IR5-folk), hos City Self->storage, (i Oslo), som ikke lar meg få tingene mine >tilbake, etter ti år i England.
>Min søster Pia, har også bodd hos min mor Karen, på >Stenseth Terrasse, (ikke så langt der dere holder til, i >Krokstadelva), et par år, på 80-tallet, (av en eller >annen grunn).
>Håper at dere har muligent til å svare på dette, (for >jeg driver med industrihistorie-forskning, for å liksom >diferensiere oss Olsen-folka litt fra Jebsen osv., som >min farfar jobba med, før han starta Strømm Trevare, på >Sand, på 60-tallet).
>Husker også, at jeg leste, (nå ganske nylig, hos >Nasjonalbiblioteket), at noen Bayer Leverkusen-spillere, >skulle bo, på Sand/Krok, på midten av 80-tallet.
>De bodde vel i hytta deres da?
>Hva var det som var foregikk da, tro.
>Siden at sånne topp-fotball-spillere, skulle bo der?
>Hm.
>Bare noe jeg tenkte på.
>På forhånd takk for eventuelt svar!
>Mvh.
>Erik Ribsskog

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive