Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 12. oktober 2016

Mer fra Facebook

mer fra facebook lulle

PS.

Her er mer om dette:

Medlem av Vi som opplevde barndommen på 40/50/60/70-tallet
Bosted: Oslo, Norway
  • Samtale startet i dag
  • Erik Ribsskog
    16:38
    Erik Ribsskog

    Hei,
    jeg ser at du blir nevnt, som Anagnostis Andreas Tselentis-ekspert, på et slektsforsknings-nettsted:
    http://www.madsen.no/tng9//getperson.php?personID=I2352&tree=Madsen
    Min stesøster, (fra Berger i Vestfold), Christell Humblen, jobbet for Andreas, (som de vel kalte han), på Terningen Matkafe, sommeren 1993, (husker jeg).
    Jeg var da nettopp ferdig med militæret, og hjalp min søster Pia, som da var hjemløs, og lot henne derfor bo hos meg, en stund.
    Og derfor var jeg noen ganger, hos Christell i/ved Iduns gate, for å hente noen klær, for Pia, som hu hadde, hos Christell.
    Og en gang jeg var der, så ba han Andreas meg, om å vaske trappa der, for Christell hadde hatt fest, og et pulverapparat, hadde blitt tømt, i trappa.
    Og det syntes jeg ble feil, at min to år yngre stesøster, ikke skulle vaske/rydde etter seg.
    Så det avslo jeg.
    Men jeg har seinere sett, at han Andreas hadde Blitz etter seg, for å være nazist/rasist.
    Men om min stesøster hadde noe med det å gjøre, det vet jeg ikke.
    Kan det ha vært hennes ide, å ta høyere pris, fra fargede?
    Og hvordan forhold hadde min stesøster og Andreas, lurte jeg.
    På forhånd takk for eventuelt svar!
    Mvh.
    Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter