Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 20. oktober 2016

Og enda enda enda enda enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Har du bestilt feriebolig til høstferien? Det nærmer seg siste mulighet
Erik Ribsskog     Thu, Oct 20, 2016 at 6:44 AM
To: juridisk
Cc: newsletter@campaya.no
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ----------
From: Dan fra Campaya
Date: 2016-10-09 12:43 GMT+02:00
Subject: Har du bestilt feriebolig til høstferien? Det nærmer seg siste mulighet
To: e.ribsskog@gmail.com


Vi har valgt ut 10 skjønne ferieboliger i Norge å tilbringe høstferien i.
Se det i din browser



Har du bestilt feriebolig til høstferien?
Mangler du stadig å bestille høstferien, eller har du begynt å tenke på vinterferien? Tusenvis av nordmenn har allerede booket ferien hos Campaya. La oss hjelpe deg med å finne den perfekte ferieboligen. Kontakt oss på kundeservice@campaya.dk eller ring på 78 77 52 71. Vi sitter klar til å hjelpe deg alle ukens dager.

Med vennlig hilsen
Natasha

PS. Ta en kikk på våre ferieboliger og la deg inspirere. Vi har huset til enhver drøm ;)


Ferieboliger
Drangedal

Meget flott og moderne hus med fantastisk utsikt over Tokkevann. Stilfulle møbler/innredning. Stor romslig terrasse med utsikt utover Tokkevann og åser. Kort avstand til Kragerø med sin hyggelige by aktiviteter på sommertid.
Ferieboliger Høstferie i Norge
   
Luster

Leilighet med spektakulær terrasse ut i Sognefjorden og panoramautsikt over fjell, fjord og passerende cruiseskip. Perfekt for fotturer og brevandring i Jotunheimen.
Ferieboliger Høstferie i Norge
Vindafjord
Nytt, pent sjøhus av høy standard beliggende helt i sjøkanten ved Ølensfjorden. Huset er lekkert møblert i norsk stil og er godt utstyrt. Stor, solrik uteplass med grill på brygga.


Ferieboliger Høstferie i Norge
   
Sund

Eventyrlige fiskemuligheter både i fjorden og ute på sjøen. Kort vei til Bergen der man kan oppleve den meget kjente Bryggen og ta Fløybanen for spektakulær utsikt og et bedre måltid. Ellers er det mange fine turområder både på fjellet og i det nydelige skjærgårdsområdet.
Ferieboliger Høstferie i Norge
Hjelmeland
Flott og lukseriøs ferieleilighet med fredelig og rolig beliggenhet rett ved fjorden. Panoramautsikt over fjord og fjell. Meget gode fiske - og bademulighet.


Ferieboliger Høstferie i Norge
   
Modum

Tømmerhytte med hyggelig innredning. Flott beliggenhet på vestsiden av Holsfjorden, en arm av Tyrifjorden. Utsikt over fjorden. Utmerket utgangspunkt for dagsturer til Oslo eller området rundt Tyrifjorden.


Ferieboliger Høstferie i Norge
Eigersund
Denne leiligheten venter på dere i underetasjen på et moderne trehus direkte ved fjordbredden, ca. 13 km nord for Egersund. Panoramautsikt over fjord/sjø. Meget gode fiske- og bademuligheter i fjorden. Fiske også fra land. Fine forhold for barn.

Ferieboliger Høstferie i Norge
   
Hafjell
Leiligheten med fin utsikt over Gudbrandsdalen og Hafjell. Gode muligheter for sykkelturer. I Øyerfjellet er det mange fiskevann, bekker/elver hvor ørreten går. Fiskekort fåes kjøpt flere steder.

Ferieboliger Høstferie i Norge
Hol

Hytte i flott fjellområde, utsikt mot vann og fjell. Vinter parkeres bilen på Øen og en blir kjørt til hytta, det koster 300 NOK hver vei. Gode langrennsmuligheter, kort vei til Geilo Alpinanlegg.
Ferieboliger Høstferie i Norge
   
Gloppen

Feriehus på usjenert skogstomt ved Gloppeelva. Ørretfiske fra terrassen. Bilturer til mange naturperler.


Ferieboliger Høstferie i Norge
Erhvervsbyvej 11
DK-8700 Horsens
Danmark
+45 78 77 52 71
support@campaya.no


Avmeld nyhetsbrev

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter