Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Tuesday, 15 November 2016

Det var visst min fars stesønn Jan Snoghøj, som eide, den tidligere presteboligen, i Rødgata, (på Gulskogen, i Drammen), som jeg har skrevet om, i Min Bok

jan eide prestebolig

PS.

Og så eide min far, og Jans mor Haldis, i første etasje, (det vil si selve forsamlingslokalet, (som de brukte, som lager, for vannsengbutikken, husker jeg)):

haldis og far i første etasje

PS 2.

Haldis kjøpte visst så prestebolig-seksjonen, (seksjon 2), ganske billig, av Jan, (i 2001), kan det virke som:

haldis eier prestebolig nå 2

PS 3.

Og så solgte Haldis, 'hele herligheten', (altså både bedehus-seksjonen og prestebolig-seksjonen), til en øst-europeer, (eller noe i den duren), i 2009, (kan det virke som):

polakker øst europeere

PS 4.

Etter å ha bodd, i den nevnte presteboligen, (på Gulskogen, i Drammen), så har Jan nesten blitt, en slags mirakelmann:

jan mirakelmann hm

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:GA7fFXoGg1QJ:ryggforeningen.clients.no/public_html/uploads/downloads/Ryggstotten_4-10_20130608174010.pdf+&cd=21&hl=no&ct=clnk&gl=no&client=opera

PS 5.

Her er mer om dette:

mirakelmannen jan 90 tallet

http://johncons-mirror.blogspot.no/2016/08/fler-mobilbilder_26.html

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive