Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Thursday, 10 November 2016

Og enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Nyhetsbrev 9/2016 NorStella
Erik Ribsskog Thu, Nov 10, 2016 at 3:24 PM
To: juridisk
Cc: norstella@norstella.no
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ----------
From: NorStella
Date: 2016-09-15 13:43 GMT+02:00
Subject: Nyhetsbrev 9/2016 NorStella
To: NorStella


Beskrivelse: Beskrivelse:
http://www.norstella.no/getfile.php/1445555.177.ptpxucyeru/tests.jpgNorStella nyhetsbrev 9 – 15. september 2016

NorStella et lite hestehode foran!I disse dager har PA Consulting på oppdrag fra KS levert en rapport om Digitale konsekvenser av kommunesammenslåingen. I denne slås det fast at all suksess starter (og slutter) med valg av arkivkjerne. Arkivet har med andre ord en meget sentral plass for å holde orden på moderne offentlig virksomhet.Arkivverket fikk for en tid tilbake (2015) utredet ulike forhold rundt earkiv. Resultatet av dette kan du lese her. Ideene i denne utredningen paret med en rekke andre spesielt knyttet til kommunene, har skapt et prosjektinitiativ hos arkivverket som de har endt opp med å kalle MAVOD (Modernisering av Arkivvedlikehold og Overføring til Depot). MAVOD er godkjent av Digitaliseringsrådet og velsignet av Skate. Initiativet har også fått midler fra medfinansieringsordningen. Oppmerksomhetsnivået er med andre ord stort.Knyttet til MAVOD arrangeres det en dialogkonferanse onsdag 26. september.Har du lyst til å høre mer om dette allerede uka før er du velkommen tilNorStella og Grensev 92 kl. 15.00 – 17.00 den 22. september.

Da vil du få høre Utredningsansvarlig Øyvind Langeland fortelle om satsingen, dens muligheter og utfordringer.Les mer om tilbudet på www.norstella.no ved å klikke på riktig dato (22.9) på kalenderen og melde deg på. Deltagelsen er gratis da den inngår i NorStellas samlede nettverkstilbud til sine medlemmer og andre interessenter.

NorStella tilnærmer seg sosiale medier!

I et forsøk på å nå nye grupper og markedsføre vårt tilbud på bredere basis enn via et tradisjonelt nyhetsbrev har vi nå etablert oss både på Facebook, LinkedIn og MeetUp.Vi vil bruke disse kanalene til å bekjentgjøre nyheter og aktiviteter for gjennom dette å øke trafikken til www.norstella.no.Mottoet for denne aksjonen er «Lik oss!»Ønsker du ikke å motta våre nyhetsbrev Meld deg av vårt nyhetsbrev herNorStella
Grenseveien 92
0663 Oslo
Telefon: 402 21 808
E-post: norstella@norstella.no

Beskrivelse: Beskrivelse:
http://www.norstella.no/getfile.php/1445857.177.qdfubfxcue/logoliten.jpg

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive