Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Friday, 2 December 2016

Mer om den utdannelsen, som jeg begynte på, (på HiO IU), etter at jeg slutta, som butikksjef, (i Rimi/ICA), i 2002

mer om utdannelse begynte på paint 2

http://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=538506

PS.

Savnet etter pene sykepleier-studiner, var stort, og hele HiO IU, flytta seg, opp til Bislett, i 2006, (et par år etter, at jeg flytta/flykta, til Sunderland, (høsten 2004), for å gå det siste året, av bachelor-graden min der):

savnet etter sykepleier studinner

(Samme link som ovenfor).

PS 2.

Grunnen til, at jeg valgte, å studere, ved HiO, (i min andre studie-periode), var at jeg hadde, ganske mye studielån, fra da jeg studerte, ved NHI osv., (på slutten av 80-tallet/begynnelsen av 90-tallet), og på HiO, så var det så og si gratis, å studere:

nesten gratis hio

http://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=587434

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive