Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Thursday, 29 December 2016

Sånn her nougat cirka, fikk jeg en gang, i posten, fra tante Ellen, i Sveits. Det var en bursdaggave, til ni års-dagen min, (sommeren 1979), vel. Da jeg så flytta, (fra Jegersborggate, i Larvik), til min far, i Svelvik, i oktober 1979, så hadde jeg fortsatt, en del nougat igjen. Og dette fikk min lillesøster Pia, (som delte rom med meg, på den tida), husker jeg. For jeg syntes litt synd, på Pia, siden at hu, ikke fikk flytte, til min far, (hvor vi fikk så mye godteri osv., når vi var, på feriebesøk)

fikk i posten fra tante ellen

http://www.bakelyst.no/oppskrift/sjokolade/fransk-julenougat/

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive